Stanleubet pariuri Liga I

Cote Stanleybet la „Romanii au talent”

Bookmakerii Stanleybet au venit cu oferta si pariuri pe castigatorul premiului de originalitate la finala celei de-a 5-a editii a talent show-ului „Romanii au talent”. Astfel, cotele sunt:
– Denis Bolborea – 3.00
– Cosmin Cioca – 3.50
– Concertino – 4.00
– Funny Jumpers – 5.50
– Laura Vranceanu – 8.00

Într-un comunicat precedent, remis SPORT PROFIT, se preciza că finala celei de-a 5-a editii a talent show-ului „Romanii au talent” a atras din nou atentia bookmakerilor Stanleybet. Acestia au introdus in oferta cotele pentru cei 15 finalisti la castigarea mult ravnitului premiu de 120 000 si a titlului de cel mai talentat roman. In viziunea bookmakerilor britanici favorit la castigarea editiei din acest an este Ion Barbu, castigatorul primei semifinale, care a reusit o interpretare de exceptie a melodiei “Ploaia” cantata de trupa Cargo. Cei care mizeaza pe o victorie a tanarului de peste Prut isi pot tripla suma pariata, 3.00 fiind cota oferita de britanici. Dupa ce in semifinala si-a fermecat publicul cu dansul sau, Bianca Costiug este vazuta ca fiind principala adversara a lui Ion Barbu pentru castigarea talent show-ului, cu o cota de 5.00.

Cotele din oferta Stanleybet pentru finala Romanii au talent – editia 2015 sunt:

Ion Barbu – 3.00

Bianca Costiug – 5.00

Bogdan Dumitrascu – 6.00

Speed Cubing – 7.50

Bogdan Bolohan – 7.00

Viorel Scanteie (Bibi) – 8.50

The Beat – 8.00

Concertino – 12.0

Kid-A – 13.0

YevaShiyanova – 15.0

Alexandru Moraru – 17.0

Oana & Alexandru – 21.0

Robert Tudor – 21.0

Elena Carmen Cernat – 21.0

Nicoleta Iancu – 26.0

Despre Stanleybet

Prezent pe piata din Romania inca din 2004 serviciile grupului britanic Stanleybet sunt disponibile in peste 360 de agentii, din mai bine de 90 de orase.

Obiectivul Stanleybet a fost si ramane oferirea celor mai bune servicii de pariere. In cei 11 ani de prezenta in Romania Stanleybet si-a dovedit profesionalismul, a diversificat in mod continuu oferta de pariuri, a castigat increderea clientilor si a contribuit activ la evolutia pietei de pariuri romanesti.

Stanleybet Holding este in prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 9 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croatia, Danemarca, Germania, Italia, Lituania si Romania.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).