Cote de top pentru câștigătorul emisiunii "Românii au talent"

Cote de top pentru câștigătorul emisiunii „Românii au talent”

Suntem la un pas  să aflăm cine va fi desemnat cel mai talentat concurent din acest sezon al emisiunii „Românii au talent”.

 Vineri, 02 Iunie are loc marea finală. 11 artiști au făcut spectacol pe scena talentului, au uimit și au cucerit atât jurații cât și publicul, iar acum urmează să acapareze cu talentul lor o țară întreagă.

 Acum, poți paria pe câștigătorul emisiunii din acest sezon pentru că Stanleybet îți oferă cote de top. În viziunea casei de pariuri, favorit al acestei competiții este Run to Infinity și este cotat cu 4.75. Imediat după, se află Fang Shuang cu cotă de 5.25 și Lorelai Moșneguțu cu cotă de 5.50.

 Descoperă mai jos oferta noastră și folosește-ți intuiția să indici corect câștigătorul concursului.

 Nu uita vineri seară talentul se premiează, iar tu îți poți mări considerabil veniturile!Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).