Stanleubet pariuri Liga I

Stanleybet: Cota 999 pentru Steaua sa castige Liga Campionilor

Dupa ce ieri Mirel Radoi si-a aflat primul adversar in drumul catre grupele ligii, astazi bookmakerii Stanleybet au pregatit deja cotele pentru parcursul Stelei in noul sezon al Ligii Campionilor.

„Finule, o sa antrenezi in grupele Ligii Campionilor!” – asta ii spunea patronul echipei lui Mirel Radoi la finalul mandatului lui Costel Galca pe banca ros-albastrilor.  Astfel cota pentru cei care mizeaza pe Steaua ca va ajunge in primavara Ligii Campionilor si va fi eliminata in optimi este de 50.0. In cazul in care Steaua va reusi sa castige mult ravnitul trofeu nu doar patronul echipei se va imbogatii ci si pariori care mizeaza pe un astfel de succes, cota fiind de 999.
Cotele din oferta Stanleybet privind faza eliminarii Stelei din Liga Campionilor sunt:
– Eliminata in turul 2 – 2.70
– Eliminata in turul 3 – 2.20
– Eliminata in play-offs – 3.00
– Eliminata in grupe – 8.00
– Eliminata in optimi – 50.0
– Eliminata in sferturi – 100.0
– Eliminata in semifinala – 300.0
– Eliminata in finala – 500.0
– Castiga Liga Campionilor – 999

Prezent pe piața din România încă din 2004, grupul britanic își oferă în prezent serviciile atât în cele 370 de agenții, din aproape 100 de localități În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a perfecţionat continuu oferta de pariuri şi facilităţile oferite clienţilor săi, cultivând divertismentul de a paria într-un mod distinct, care a poziţionat compania drept una dintre cele mai apreciate în piața de pariuri autohtonă.

Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, grupul britanic este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.