Cota 66/1 la Paddy Power ca un antrenor decedat să preia echipa Tottenham

Compania Paddy Power a cerut scuze după ce a autorizat pariuri pe numele antrenorui decedat, Ugo Ehiogu. Astfel, șansele tehnicianului de a prelua şefia clubului Birmingham City de la Harry Redknapp au fost cotate cu 66/1.

Ehiogu a decedat la 20 aprilie, la centrul de antrenament al echipei Tottenham, el fiind antrenorul echipei de rezerve. Firma de pariuri a transmis scuze familiei decedatului.

Ugo Ehiogu, fostul căpitan al echipei, a făcut parte din lotul Tottenham în dubla manşă cu Steaua, din 2006, din semifinalele Cupei UEFA. La meciul de la Bucureşti, el a fost căpitan. Pentru echipa Angliei, Ugo Ehiogu a jucat în patru meciuri, în perioada 1996-2002. Din 2014, Ugo Ehiogu era antrenorul echipei under 23 a clubului Tottenham.

Ugo Ehiogu a încetat din viaţă la vârsta de 44 de ani, după ce în urmă cu o zi a suferit un stop cardiac la baza de pregătire a grupării Tottenham.

Ehiogu s-a prăbuşit la baza de pregătire a grupării, şi a primit îngrijiri acolo, după care a fost transportat cu ambulanţa la spital. Fostul fotbalist a murit la spital.