Cosmin Vâtcă va fi reprezentat de Alexandrion Sport Management

Cosmin Andrei Vâtcă, jucătorul liderului din Liga I, CFR Cluj, care în trecut a evoluat pentru grupări precum Oţelul Galaţi, Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti, Gaz Metan Mediaş sau Viitorul Constanţa, a semnat un contract de reprezentare cu o nouă firma apăruta pe zona de impresariat sportiv din România, informează revista Sport Magazin.

Compania se numește Alexandrion Sport Management și aparține Grupului Alexandrion, condus de omul de afaceri Nawaf Salameh, iar cel care se ocupa de aceasta companie este Directorul de Marketing Sportiv al Alexandrion Grup, Valentin Popescu.

În prezent, portarul este cotat la 100.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com.

Compania Alexandrion Sport Management a semnat deja contracte interesante de reprezentare, atât cu jucători de liga I, dar și cu jucători străini sau de perspectivă ce evolueaza în liga 2 sau 3 din România.

Dean Beta (Juventus Bucuresti) sau Dragoş Balauru (Voluntari) au semnat contracte de reprezentare cu Alexandrion Sport Management, o companie ce aduce un plus pe piaţa de impresariat sportiv în sensul că jucătorii reprezentaţi beneficiază de facilităţi, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurări de sănătate.

Compania Alexandrion Sport Management impresariază și jucători din alte sporturi precum handbal sau tenis.