Cosmin Ionica a marcat din nou pentru Pandurii Targu Jiu

Inceput bun de retur pentru jucatorul celor de la Pandurii, Cosmin Ionica. Atacantul a marcat in ultima etapa de campionat impotriva echipei FC Afumati, din penalty in minutul 45, prin aceasta reusita si evolutiile bune din retur, jucatorul semnat cu Alexandrion Sport Management a demonstrate inca o data ca este unul dintre jucatorii interesanti de urmarit din Liga 2.

Compania  Alexandrion Sport Management ce aparține grupului Alexandrion, are printre jucatorii impresariaţi pe Dragoş Balauru (Voluntari), Dean Beta (Juventus Bucuresti) sau Cosmin Vâtcă (CFR Cluj). Alexandrion Sport Management este o companie ce aduce un plus pe piaţa de impresariat sportiv, în sensul că jucătorii reprezentaţi beneficiază de facilităţi, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurări de sănătate.

Alexandrion Sport Management impresariază şi jucători din alte sporturi precum handbal sau tenis.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).