Corina Caprioriu, prima bursiera UBSC

La initiativa UBSC (“U” Business Sport Cluj), asociatia oamenilor de afaceri care sprijina activitatea Clubului Sportiv Universitatea Cluj, vicecampioana olimpică de la Londra, Corina Căprioriu (judo), a semnat un contract de colaborare prin care va primi o bursa lunara, necesara in activitatea sportivei, in drumul ei spre Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia) din 2016. Presedintele UBSC, Sorin Popa, a explicat ca pe langa aceasta bursa, Corina Căprioriu va beneficia de mai multe bonusuri in functie de performantele pe care le va obtine la Campionatele Europene, Campionatele Mondiale si evident la Jocurile Olimpice.

judo

Corina Caprioriu a dezvaluit ca acesta este primul parteneriat pe care il semneaza si ca este o motivatie suplimentara. “Trebuie sa le multumesc celor din UBSC pentru onoarea de a-mi fi acordat aceasta sansa de a merge mai departe. Faptul ca ma sprijina imi da o motivatie suplimentara. Suma acestei burse este una motivaţionala, mai ales ca după Jocurile Olimpice de la Londra nimeni nu s-a oferit sa ma sprijine. Sper ca tot mai multă lume să li se alăture celor din UBSC şi sa sprijine sportul clujean si sportul romanesc”, a declarat Caprioriu pentru ubsc.ro.

Asociaţia UBSC s-a înfiintat in 2013 si a realizat o serie de evenimente de anvergura care, vor fi continuate si in acest an. “Trebuie mentionat ca noi sprijinim si alte ramuri sportive nu doar judo-ul. Printre altele am fost implicati si in organizarea meciurilor de rugby ale echipei nationale a Romaniei de pe Cluj Arena, derulam diferite proiecte sociale si umanitare si nu vrem sa ne oprim aici. Vrem sa aratăm intregii tari si lumii ca la Cluj se face performanta in toate domeniile”, a încheiat preşedintele UBSC, Sorin Popa.