Completeaza confortul din bucatarie cu un covor ieftin si bun

Daca vrei sa dai o viata noua bucatariei, cumpara covoare ieftine si amplaseaza-le in locuri cheie din incapere. Adaugarea unui covor de bucatarie este o modalitate rapida si ieftina de a avea confort, textura si culoare intr-una dintre cele mai folosite incaperi dintr-o casa.

Bucataria ta este una dintre cele mai folosite incaperi din casa ta

Ai multe optiuni atunci cand te gandesti sa cumperi covor ieftin bucatarie. Nu trebuie sa te limitezi la optiunile standard ci te poti gandi la decorarea bucatariei in acelasi mod in care te gandesti la decorarea intregii case. Bucataria ta este una dintre cele mai frecventate incaperi din casa ta. Ar trebui sa fie calda si primitoare si o reprezentare adevarata a stilului personal.

Exista mai multe zone in bucatarie care pot beneficia de un covor

Priveste in jurul bucatariei tale si identifica zonele cheie ale camerei. Poti incepe cu un covor mai mic in fata zonei chiuvetei. Poti aseza un covor dreptunghiular de dimensiuni mari sau un covor rotund in centrul bucatariei tale pentru a adauga moliciune si pentru a-ti proteja podeaua de scurgeri si zgarieturi. Plasarea covoarelor in aceste zone, intr-o schema de culori sau design care sa completeze dulapurile si accesoriile de bucatarie, va schimba intregul aspect al inceperii.

Calitatile covoarelor de bucatarie

Cand cauti sa cumperi covoare ieftine, trebuie sa te gandesti la optiunile pe care le ai. Cele mai bune covoare pentru bucatarie au aceste trei calitati:

  • Covoare care sunt durabile
  • Covoare care sunt rezistente la pete si usor de curatat
  • Covoare moi si confortabile

Covoarele din fibre sintetice, cum ar fi polipropilena, sunt covoare ideale pentru bucatarie. Acestea sunt durabile, rezistente la pete, moi si confortabile si sunt disponibile intr-o gama larga de culori, modele si stiluri. Datorita tehnicilor avansate de fabricatie, covoarele realizate din fibre artificiale sunt mai moi, mai vibrante si mai durabile ca niciodata.

O alta optiune excelenta sunt covoarele rezistente la decolorare si la pete care pot fi curatate cu usurinta. Poti cumpara si covor ieftin bucatarie colorat sau intr-o varietate de stiluri.

Ce iti doresti de la un covor de bucatarie?

Asa cum ai face cu orice alta camera, este important sa iei in considerare cum este camera si cum iti doresti ca acel covor sa completeze spatiul. Tine cont de dimensiunile bucatariei tale pentru a optimiza pe deplin spatiul pe care il ai la dispozitie in cel mai eficient mod.

Adauga un plus de confort

Alege covoare ieftine si adauga confort in bucatarie. O mare parte din timpul nostru in bucatarie este petrecut pregatind mancarea, gatind si spaland vase deci este important sa te bucuri de experienta cu confort si stil.

Un covor ieftin bucatarie este o modalitate practica de a oferi picioarelor tale confort. Ia in considerare amplasarea unui covor langa chiuveta sau intr-o zona in care pregatesti de obicei mancare, unde stai in picioare pentru perioade lungi de timp.