CN de ciclocros, pledoarie pentru miscare si sanatate

Desi iarna se apropie cu pasi grabiti, ca doar ne aflam in prima jumatate a lui Brumar, Parcul Tineretului a fost aproape plin in acest week-end de pasionati ai ciclismului. Aici am avut ce vedea, de la reprezentante ale sexului frumos cu lacrimi in ochi, bucuroase ca au terminat traseul, pana la copii fericiti ca au cucerit medalii si au primit premii, sau rutieri profesionisti incantati de competitie. Alaturi de toti acestia, duminica, s-a aflat si “amiralul” Ivan Patzaichin, care a avut ocazia sa treaca de la “bicicleta apelor” (canotca) la cea de pe sosea, el marturisind ca este un fan al ciclismului.

ci

 

c iv

Multimplul campion olimpic si mondial a dat startul competitiilor si l-a incurajat pe Theo Matican, care se afla in lupta pentru cucerirea unei medalii la ciclism la Jocurile Paralimpice de la Rio. Cursa a fost pigmentata cu cateva cazaturi spectaculoase si, in premiera, a avut loc un concurs destinat reprezentantilor presei. Peste toate acestea a domnit un mesaj sanatos de indemn la miscare si bucurie.

c grupc

Actiunea, sponsorizata de Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Isostar si Niro, a avut loc la initiativa presedintelui Federatiei de Ciclism, Nicolae Plugaru, un mare pasionat al acestei discipline sportive. “M-am bucurat de participarea in numar mare a copiilor si amatorilor, pe langa rutierii profesionisti. A fost un concurs bun, care pune incheie un sezon competitional cu multe evenimente. Urmeaza stabilirea calendarului pe anul viitor, pana la sfarsitul lui noiembrie, pe care-l vom face, tinand cont de propunerile facute de cluburile afiliate. Nu va lipsi din acest program Cupa Oraselor, pe care n-am reusit s-o tinem anul acesta, ca si Turul Romaniei. Vor urma si alte numeroase competitii interesante la anul, care sa promoveze miscarea pentru sanatate prin intermediul ciclismului”, a declarat presedintele FR Ciclism.

c ivan

Mai multe detalii sunt disponibile la adresa www.ciclocros.besaba.com.
La categoria Elite a castigat Razvan Juganaru, legitimat la Dinamo Bucuresti, care i-a devansat pe Valentin Plesa si Bogdan Dumitru, ambii de la Petrolul Ploiesti. Ei au parcurs sapte ture de cate 2,6 kilometri. La juniori, dupa cinci ture, cel mai bun a fost Malnasi Jozsef-Muresul Tg. Mures, elevul antrenorului Berekmeri Csongor, iar la feminin, colega sa de club, Beata Piringer.

ccccc

In sectiunea destinata amatorilor s-au impus: Andrei Horomnea-categoria 6-7 ani, Briana Gut-8-10 ani, Radu Dragoiu-11-13 ani, Tudor Ciolacu-juniori, iar la MTB Sandu Marc, Ana Dulu, Alina Traistaru-categoria 18-39 ani, Stefan Morcov-categoria 40-49 ani, Mrius Nichiforeanu+50, George Porumb, la noua categorie +90 kg. Daniel Florea-Agerpres a intrat in posesia Cupei Presei, urmat de Liviu Cumpat-Realitatea TV si Catalin Cirnu-Radio Romania.  Totalul premiilor in bani, oferite de NIRO Investment s-a cifrat la 5000 lei.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).