BREAKING NEWS
Search

Citește TOP 5 motive pentru care ar trebui să îți iei un stand-up paddle!

Stand-up paddle devine din ce în ce mai popular cu trecerea timpului, fiind o alegere potrivită pentru persoane de toate vârstele dornice de aventură și de a încerca lucruri noi. Este un sport interesant care aduce cu el și o mulțime de beneficii. Dacă ai avut impresia că nu poți practica un astfel de sport în România, atunci află că există o mulțime de locuri la noi în țară care te așteaptă, iar dacă nu ești convins încă să achiziționezi un paddle board, citește în continuare!

 

Iată 5 motive pentru care ar trebui să experimentezi SUP

 

 

  • Faci mișcare

 

Acest sport nu numai că este distractiv, dar te va ajuta să te menții în formă. Vei face mișcare și îți vei antrena mușchii. Dacă vei merge să te dai pe stand-up paddle timp de 20-30 de minute este ca și cum ți-ai lucra la o sală de fitness întregul corp.

 

 

  • Este un sport ușor și sigur

 

Tot ce trebuie să faci este să te balansezi în mod corect, să înțelegi exact cum se distribuie greutatea în așa fel încât să nu cazi și să îți dai seama cum trebuie să direcționezi paddle-ul. Este un sport distractiv pe care îl vei învăța ușor, iar în plus este și sigur. Nu există nimic rău ce ar putea să se întâmple, iar dacă îți e frică de apă, nu trebuie să îți faci griji. Asigură-te că ai o vestă de salvare pe care să o porți de fiecare dată când te dai cu stand-up paddle-ul.

 

  • Te distrezi

 

Toată lumea vrea să se distreze și să încerce lucruri noi. Dacă nu ai mai încercat până acum această activitate, atunci ACUM este momentul potrivit. Ia-ți prietenii sau familia și mergi la distracție. Este un sport care se poate practica în mai multe persoane, așa că nu trebuie să te îngrijorezi că vei fi singur. Puteți face competiții și vă puteți întrece sau pur și simplu vă puteți relaxa cu toții împreună.

 

 

  • Descoperi zone noi

 

Sunt mai mulți oameni pasionați de SUP decât îți poți imagina. Există întâlniri și grupuri care practică acest sport weekend de weekend în diferite locuri ale țării. Dacă ești o persoană prietenoasă și dornică de aventură, atunci alătură-te și tu expedițiilor interesante. Vei descoperi locuri noi și frumoase și te vei bucura de ele realizând noi amintiri plăcute, de neuitat.

 

 

  • Vei vedea locurile altfel

 

Dacă până acum preferai să te plimbi cu barca, gândește-te că având un stand-up paddle vei avea ocazia să vezi diferite zone ale României din altă perspectivă. Vei observa că lucrurile se schimbă complet atunci când sunt privite diferit, mai ales că un paddle îți va oferi șansa să te simți mult mai aproape de natură și, de asemenea, reunit cu ea. Sunt multe locuri în România pe care le poți explora, de exemplu, lacul Snagov.

Stand-up paddle-ul are multe beneficii, însă, doar singur vei reuși să le descoperi pe toate și ușor, ușor, te vei îndrăgosti cu adevărat de acest sport. Oamenii sunt în căutare de noi activități, iar anul acesta este momentul oportun să dezvolți pasiuni și să cunoști zone ale țării pe care nu le-ai mai văzut. Deschide-ți orizonturile, pregătește-te de distracție și ia-ți stand-up paddle-ul potrivit pentru tine.

 

 Sursa foto: pixabay.com/ro

 

 

 

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).