Cîrstea, Mergea, Olaru şi Mărculescu vor juca astăzi

Sorana Cîrstea (63 WTA) o va întâlni pe Garbine Muguruza (Spania), locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, sâmbătă, de la ora 13.30, în primul meci de pe terenul 2, în turul trei la turneul de la Wimbledon.

Cele două au mai fost adversare o singură dată, tot în acest an, în optimile de finală ale Australian Open, Muguruza câștigând cu scorul de 6-2, 6-3.

Sâmbătă joacă şi perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi, favorită 14, în turul doi, în compania cuplului austriac Julian Knowle/Phillip Oswald. Meciul va începe la ora 13.30, fiind primul de pe terenul 8.

Raluca-Ioana Olaru şi francezul Fabrice Martin vor evolua în turul doi al probei de dublu mixt cu perechea Rohan Bopanna/Gabriela Dabrowski (India/Canada), cap de serie numărul 10, în al treilea meci de pe terenul 18.

Junioara Mihaela Lorena Mărculescu, care o va întâlni în primul tur pe rusoaica Sofia Lansere, în meciul doi de pe terenul 10.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).