Cine va lua prima de câte un milion de euro? PSG sau Barca?

Cine va lua prima de câte un milion de euro? PSG sau Barca?

Cotidianul spaniol “Sport” scrie că preşedintele clubului Paris Saint Germain, Nasser Al-Khelaifi, le-a promis jucătorilor antrenaţi de Unai Emery o primă de câte un milion de euro dacă vor elimina pe FC Barcelona din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Dar și jucătorii formaţiei FC Barcelona au o primă similară, pe care o vor încasa în situația în care vor câştiga Liga Campionilor.

FC Barcelona vine dupa patru victorii consecutive, 2-1 cu Leganes, 2-1 cu Atletico Madrid, 6-1 cu Sporting Gijon si 5-0 cu Celta. Pe un ton optimist, acestia amintesc declaratia lui Luis Enrique:Daca ei ne-au dat 4, noi de ce sa nu dam 6?“. Pe de alta parte, Unai Emery, antrenorul lui PSG, spune si el: Mergem pe Camp Nou sa aratam personalitate! Nu ne e frica de nimeni si de nimic“.

FC Barcelona a fost învinsă de Paris Saint-Germain, cu scorul de 4-0, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Returul va avea loc miercuri, de la ora 21.45, la Barcelona.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).