Cine sunt Giganții Europei care vor veni în România la FIBA Eurobasket

Cine sunt Giganții Europei care vor veni în România la FIBA Eurobasket

Federația Română de Baschet prezintă în cadrul unui infografic jucătorii-vedetă ai baschetului european care sunt așteptați să joace în România la Cluj-Napoca în cadrul FIBA Eurobasket 2017, cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în țara noastră, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Spania, campioană europeană en-titre și cea mai temută adversară, va aduce în România vedete precum faimosul Pau Gasol – desemnat Most Valuable Player în diferite ediții ale Cupei Mondiale FIBA sau Eurobasket, Ricky Rubio, Mark Gasol, Rudy Fernandez sau Sergio Rodriguez. Recent, Sergio Llull și-a exprimat deja dorința de câștiga cu Spania la FIBA EuroBasket 2017 a patra lui medalie de aur continentală.

Croația – dublă medaliată cu bronz la Campionatul European – va aduce giganți ai baschetului ca Bojan Bogdanovic, desemnat cel mai bun marcator la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, iar Muntenegru va face spectacol cu jucători vedetă precum Nikola Vučević sau Nikola Pavlicevic. Cehia va aduce jucători de elită precum Tomas Satoransky și Jan Vesely, în timp ce Ungaria va veni la întâlnirea Giganților cu baschetbaliști ca Adam Hanga, desemnat Most Valuable Player al etapei în Spania.

Începând cu 6 martie, Federația Română de Baschet va prezenta în fiecare zi pe pagina de facebook serialul profilurilor Giganților Europei care vor juca în România.

Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, Naționala României va lupta alături de vedetele baschetului european la FIBA Eurobasket 2017, într-un moment istoric pentru sportul românesc.

Românii au ocazia să vadă direct din tribune cele mai spectaculoase meciuri de baschet și pot fi alături de echipa Națională, cumpărând bilete pe www.eurobasket2017tickets.ro sau în rețelele Eventim, MyTicket și BLT.

Meciurile în care românii vor putea vedea Giganții Europei la baschet vor avea loc în perioada 1 septembrie – 7 septembrie, la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă.

Infografic_Gigantii europei la baschet care vin in RomaniaClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).