Cine sunt castigatoarele videochat 2018?

Castigatoarele videochat 2018 au obtinut premii fabuloase

Cunosc psihologia celor care participa la concursuri, fiindca si eu fac parte din aceasta categorie de oameni. Multe dintre concursurile cu premii presupun indeplinirea unor cerinte de natura publicitara (like, share, etichetarea mai multor prieteni, comentarii sub foma unor poezii cu cuvinte date despre produsul sau serviciul respectiv), iar rezultatele se afla prin tragere la sorti.
Toata lumea face acelasi lucru, iar programul alege castigatorii. Numai in cazul in care imi place premiul prea mult particip la astfel de intreceri. Altele conditioneaza participarea de cumpararea unor produse de o anumita valoare. Nici aceasta obligativitate nu imi place.
Simt ca ma reprezinta concursurile pe care le castig greu, cu un articol emotionant, cu o scrisoare, cu o poezie despre produsul respectiv, nu cele la care rezultatul se afla prin tragere la sorti.
Revin! De ce participa oamenii la concursuri? Iata cateva raspunsuri pe care vi le ofera un om din aceasta categorie:
1. Le place sa li se confirme faptul ca sunt cei mai buni.
Ca blogger nu este satisfactie mai mare, decat sa castigi o campanie cu un premiu frumos in conditiile in care au fost inscrise in concurs zeci de articole. Si cand trebuie sa postezi un comentariu comic sau serios pe o anumita tema, te simti special cand castigi.
Nu pot sa nu iti spun ca gustul infrangerii este amar, cand speri din toata inima sa castigi, stii ca ai evoluat bine si vezi ca lucrarea castigatoare este plina de greseli sau ti se pare banala!
Pe de alta parte, intervine si gustul juratilor, dar intre timp simti ca ti-au intrat concursurile in sange si nu mai poti renunta. Inveti sa savurezi cupa castigului si in acelasi timp sa iti pansezi singur ranile infrangerii si mergi mai departe!
2. Sunt atrasi de premii si vor sa castige lucruri pe care nu si le permit din salariu sau se gandesc ca orice lucru obtinut in mod gratuit este bine venit.
Nu este deloc condamnabila o asemenea atitudine, fiindca decat sa piarda cineva tot salariul la jocurile de noroc, mai bine participa la concursurile la care nu i se cer bani sa participe. Cunosc oameni care au primit ca premii: covoare, flori, dulciuri, aspiratoare, cosuri cu flori si imprimante.
3. Doresc sa le faca bucurii celor dragi. Se spune ca:„Dar din dar se face rar” si te simti multumit pe deplin sa poti imparti cu ceilalti ceea ce ai castigat tu. Eu asa sunt. Am castigat vouchere pentru incaltaminte de la o firma renumita si i le-am oferit nepotului meu sa isi ia perechea la care visa demult.
Nu conteaza motivele pentru care ai participat, important este sa faci lucruri utile in viata si sa nu lasin nicio oportunitate sa iti scape. La fel au procedat castigatoarele videochat 2018 care au obtinut premii de care isi vor aminti cu drag toata viata, fiindca valoarea lor a fost cuprinsa intre 5 000 de euro si 50 000 de euro.
Trebuie sa va spun ca insasi inscrierea la concurs reprezenta un mare castig, fiindca finalistele si-au depasit limitele, si-au triplat incasarile si in felul acesta si salariile lor au crescut semnificativ.
Exista prime si sporuri si in alte domenii de activitate, dar nu se compara cu acestea!
Nimeni nu poate spera, oricat de grea si utila ar fi munca sa, la un MERCEDES BENZ CLA in valoare de 50.000 EURO.
Culmea fidelizarii unui angajat consta in a-l determina sa castige miraculos de mult si sa il si premiezi pentru asta.
Iti dai seama ca modelul care a castigat locul I are si un salariu de cateva zeci de mii de dolari si nu mai are nevoie decat de un apartament in rate, luat direct de la dezvoltator, sa evite comisioanele inutile si in rest vine la serviciu de placere.
In mod sigur ca fata care s-a invatat sa aiba atat de multi bani nu poate renunta usor la postul ei.
Premiul al II-lea a fost in valoare de 10 000 de euro si a constat intr-o excursie in Caraibe. Dupa munca si concediu de vis!
Simti nevoia sa te detasezi de toate, sa stai si sa privesti apa turcoaz si valurile inspumate, plus nisipul alb, auriu sau negru (cel vulcanic). Sa iti golesti mintea de ganduri si sa o umpli cu frumusete!
Castigatoarea locului al III-lea a avut parte de o sesiune speciala de SHOPPING de 5.000 EURO la CAPODOPERA.
Ai visat vreodata sa iti cumperi rochii, fuste, tricouri, bluze si incaltaminte de 5 000 de euro intr-o zi? Nici in doi ani nu iti aloci un buget atat de generos!
Am plecat de la concursuri la care poti participa de la distanta, stand acasa si am ajuns la concursurile care iti demonstreaza maiestria ta profesionala. Nu trebuie sa faci imposibilul ca sa participi la aceste competitii, ci ti se cere sa iti depasesti limitele.
Depasirea limitelor este un principiu sanatos de viata si datorita lui ne dezvoltam armonios pe toate planurile.
Este util sa participi la concursuri, fiindca deprinzi comportamente etice atat de necesare, cum ar fi:
-sa te bucuri decent de succes si sa te fii generos
-sa inveti sa pierzi decent si sa ai puterea sa feliciti invingatorul
-sa pui la punct strategii castigatoare.
Nu stiu cum faceau sportivii care mi-au bucurat copilaria, dar cand ii vedeam in competitie stiam ca vor lua medalie, chiar daca la un moment dat ramaneau in urma tuturor.
Castigatoarea premiilor din 2020 poti fi tu, daca te angajezi la Money-studio.ro.
Infrunta prejudecatile, fa-ti planuri de viitor si nu lasa tineretea si viata sa treaca pe langa tine!Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.