Cine este tenismenul care promovează excelenţa în sport prin programe de nutriţie

Timp de peste 15 ani a practicat tenisul, câştigând numeroase turnee naţionale şi internaţionale.

În portofoliul lui Tudor Şulea, căci despre el este vorba, se află, începând de la titlul de Campion Național la echipele de juniori sub 18 ani, la titlul de vice-campion național la dublu – juniori sub 18 ani, până la 2 titluri ITF, la dublu și la simplu.

“A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, care m-a ajutat enorm să mă dezvolt ca om, să descopăr numeroase culturi ale lumii şi să deprind numeroase aptitudini. Acum îmi este oarecum ușor să vorbesc despre acea perioadă, însă, la momentul respectiv, fiind constrâns de numeroasele accidentări care apăreau periodic și îmi puneau tot mai multe piedici în viața sportivă, decizia retragerii nu a venit deloc ușor”, spune Tudor pe https://highenergy.ro/blog/.

Ca şi în sport, Tudor a acordat mare atenţie  studiilor universitare, el obţinând diploma de licenţă şi Masterul în Diplomaţie în Economia Internaţională la ASE Bucureşti – Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale.

Experiența de 15 ani ca jucător profesionist, la care s-au adăugat studiile superioare, i-au oferit lui Tudor Şulea cunoștințele necesare pentru a înțelege pe deplin nevoile actuale ale sportivilor. Astfel, cu un interes deosebit pentru excelența în sport, a înființat în anul 2015 High Energy Concept, având misiunea de a oferi soluții nutritive de top, optimizate și personalizate în funcție de cerințele fiecărui sportiv.

High Energy Concepts este un magazin de suplimente nutritive de elită ce se adresează sportivilor profesioniști și amatori. Această firmă a fost înființată din dorința de a oferi suplimente nutritive de calitate superioară și consultanță dedicată în materie de nutriție sportivă pentru sportivii români, ce are ca motto: “Susținem Excelența în Sport!”

“Valorile noastre sunt loialitatea, profesionalismul și perseverența, prin care înțelegem o dedicare continuă susținută de dorința de a ne perfecționa neîncetat. Tocmai de aceea vă punem la dispoziție toată experiența noastră și vă oferim consultanță și îndrumare în personalizarea programului de nutriție și în procesul de selectare a produselor”, se menţionează pe site-ul highenergy.ro.

Tudor Şulea a perfectat contracte pentru High Energy din sportul alb cu Horia Tecău, lotul de Cupa Davis al României, tabăra “Train Like a Pro” a lui Victor Hănescu, Nicolae Frunză, Bogdan Borza, Jaqueline Cristian sau Gabriela Ruse. Plus din alte discipline sportive, cu grupări precum CS Tricolorul LMV Ploieşti (volei) sau HC Dobrogea Sud Constanţa (handbal).

Produsele vândute şi distribuite de High Energy sunt folosite şi de nume mari precum Andy Murray (tenis), la canotaj: British Rowing – loturile olimpice ale Marii Britanii, USA Rowing – loturile olimpice ale USA, ciclism: British Cycling – loturile olimpice ale Marii Britanii, USA Cycling – loturile olimpice ale USA, Sir Chris Hoy ( 6x Olympic Champion, 11x World Champion track cyclist), TEAM SKY – de 3 ori campioni ai turului Franţei în ultimii 3 ani. Iar din sportul rege, de componenţii grupărilor FC Liverpool, Reading FC sau Celtic.