Cine este frumoasa câştigătoare a celei de a XI-a ediţii a Concursului „Câștigă mingi cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion”

Iasmine Vâlcu din București este câștigătoarea celei de a XI-a ediții a Concursului „Câștigă mingi cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion”

ÎNTREBARE: Unde se ține cea de a patra ediție a Train Like a Pro a lui Victor Hănescu, tabără sprijinită de Fundația Alexandrion?

Răspunsul, care îl puteți găsi pe site-ul Sport Profit: Târgu Jiu

Sport Profit a lansat un concurs în care cititorii pot câștiga un set alcătuit din patru mingi (baschet, fotbal, rugby și handbal), oferite de Alexandrion Group și Fundația Alexandrion.

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea premiului este să dați Like paginilor de Facebook https://www.facebook.com/sportprofit.ro/ și https://www.facebook.com/DistileriileAlexandrion/?__mref=message_bubble și să trimiteți pe mail răspunsul la întrebare pe adresa contact@sportprofit.ro.

Urmează cea de a doisprezecea ediție a Concursului „Câștigă mingi cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion”.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).