Cine este fostul mare goalkeaper român care a lansat un sistem performant de antrenament cu portarii


Fostul portar al echipelor Sportul Studențesc, Poli Timișoara și Otelul Galați, Daniel Stanciu, a lansat un sistem propriu de antrenamente de inițiere specifice cu portarii, mai ales la nivel de juniori, informează Revista Sport Magazin.

El un foarte bun practician, dar și un teoretician atent la detalii, genul de antrenor modern, cu viziune, răbdare și metodă aplicată pragmatic și specific fiecărui subiect.

Daniel Stanciu este și antrenor de echipă, având Licența B UEFA, pregătind la ora actuală, cu rezultate excelente, grupa de juniori 2009, din cadrul Academiei ProSport București, una dintre cele mai moderne și de succes echipe din România, la acest nivel de vârstă.

De asemenea, Daniel Stanciu și HO Soccer România organizează în luna iulie la Predeal, cele de-al doilea camp de pregătire specifică a portarilor, 23-28 iulie Contact: 0743.697.818 și https://m.facebook.com/AntrenamenteSpecificePregatiriiPortarilorDeFotbal/

Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).