Cine este adversara surpriză a Simonei Halep în turul trei la Indian Wells

Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu Caroline Dolehide (SUA, 165 WTA), care a învins-o pe Dominika Cibulkova (Slovacia), cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4.

Calificarea în turul al treilea este recompensată la competiţia din California cu un premiu de 47.170 de dolari şi cu 65 de puncte WTA.

Simona Halep a câştigat ediţia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea, de jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, cu scorul de 6-3, 6-3.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).