Cinci fotbalişti arestaţi în Portugalia în mafia pariurilor

Cinci fotbalişti arestaţi în Portugalia în mafia pariurilor

Cinci fotbaliști din divizia a 2-a, au fost arestați, iar alte persoane au fost puse sub acuzare în cadrul unei anchete asupra unor suspiciuni de meciuri trucate în fotbalul portughez.

Ancheta urmărește manipularea rezultatelor unor meciuri din divizia secundă portugheză, iar persoanele arestate sunt cinci jucători ai cluburilor Oriental, între timp retrogradat în divizia a 3-a, Penafiel şi Academico de Viseu, precum şi un membru al “Super Dragonilor”, principalul grup ultras al FC Porto.

Suspecţii sunt “legaţi de industria fotbalului” şi ar fi comis “infracţiuni de asociere criminală, corupţie activă şi pasivă”, a indicat poliţia judiciară într-un comunicat. Această anchetă a fost lansată după arestarea a 15 persoane în luna mai anul trecut, în urma unor suspiciuni de meciuri trucate în divizia a 2-a.

“În cursul acestor investigaţii, poliţia judiciară a putut conta pe colaborarea cu Europol, cu entităţi străine de supraveghere a meciurilor, precum şi pe importanta cooperare cu Federaţia portugheză de fotbal”, a precizat poliţia.

Federaţia a reacţionat şi ea într-un comunicat pentru a asigura că “va continua să lucreze, în limitele competenţelor sale, pentru un fotbal mult mai curat şi demn de o ţară campioană a Europei”.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).