Chitila, din nou pe harta mondială a sportului alb. Urmează Chitila Open Tennis, ediţia a III-a

În perioada 25 august – 2 septembrie, orașul Chitila va intra din nou pe harta mondială a sportului alb, pentru că aici se vor aduna peste 60 de sportivi, din 20 de țări, ca să joace tenis.

Astfel, Clubul Sportiv Chitila în parteneriat cu Primăria Chitila și Fundația PRO Chitila, în colaborare cu Federația Română de Tenis, organizează, în perioada 25 august – 02 septembrie, cea de-a III-a ediție a turneului internațional de tenis din cadrul Circuitului Pro al Federației Internaționale de Tenis masculin (ITF Men’s Pro Circuit Tournament), Chitila Open Tennis. Este pentru al doilea an consecutiv când turneul va fi dotat cu premii totale de 15.000 de dolari (în 2016 premiile au avut valoarea de 10.000 de dolari).

La competiția, care se va disputa, atât la simplu, cât şi la dublu, vor participa jucători din țări precum: Brazilia, Statele Unite ale Americii, Noua Zeelandă, Pakistan, Peru, Uruguay, Chile, Argentina, Japonia,  Republica Moldova, Franța, Cehia, Israel, Italia, Suedia, Spania, Anglia, Grecia și, bineînțeles, România.

”În Chitila, vrem ca sportul să devină un mod de viață, sănătos, bazat pe principii de fair-play. Am decis să intrăm în acest important circuit de tenis, pentru că doar un eveniment deosebit poate atrage tinerii și-i poate determina să se îndrepte spre sport. Asta pentru că ne preocupă comunitatea locală şi sănătatea copiilor noștri”, a declarat primarul Emilian Oprea.

Sponsorul principal al acestui celei de a treia ediţii a Chitila Open Tennis este Rădăcini. Pe lista de sponsori se mai află: Acvatot, Aotoklass, Alex Transport, Veolia, Rebu, Dorna și Restaurant Casa Vânătorească.