Chelsea - Liverpool, live pe Eurosport 1. Sâmbătă, Manchester City întâlnește Bournemouth

Chelsea – Liverpool, live pe Eurosport 1. Sâmbătă, Manchester City întâlnește Bournemouth

Eurosport 1 transmite în direct trei meciuri din a cincea etapă de Premier League, informează tv.eurosport.ro. Etapa a cincea din Premier League începe la Eurosport 1 cu una dintre cele mai aşteptate confruntări din acest început de campionat, Chelsea – Liverpool.

Neînvinsă în acest sezon, Chelsea, a adunat 10 puncte în 4 meciuri, egalul cu Swansea împiedicându-i pe elevii lui Mourinho să urce pe prima poziție, ocupată acum de Manchester City. După o victorie încheiată cu un incredibil 4-1 în fața campioanei Leicester, Liverpool merge pe Stamford Bridge hotărâtă să câștige o nouă întâlnire istorică. Vom asista la al 167-lea meci între cele două cluburi și al 83-lea disputat pe terenul celor de la Chelsea. Până acum, palmaresul este favorabil “cormoranilor”, care au câștigat 71 dintre partidele directe, în timp ce londonezii s-au impus doar de 57 de ori. Meciul Chelsea – Liverpool este LIVE pe Eurosport 1, vineri, de la ora 22:00.

Sâmbătă, liderul la zi al campionatului, Manchester City primește vizita celor de la Bournemouth, locul 14 în Premier League. “Cetățenii” au obținut o victorie extrem de importantă etapa trecută, pe terenul concitadinei United, cu 2-1, și a rămas astfel singura echipă cu maximum de puncte. Sergio Agüero va lipsi și în meciul din această etapă, urmand să revină săptămâna viitoare, când City merge la Swansea. Argentinianul își va ispăși al treilea meci de suspendare tot cu galezii, iar în Cupa Ligii, la mijlocul săptămânii. Partida dintre Manchester City și Bournemouth este transmisă LIVE pe Eurosport 1, sâmbătă, de la ora 17:00.

Una dintre cele patru echipe neînvinse în acest sezon, Everton, încheie seria transmisiunilor în direct de sâmbătă. Pe Goodison va merge nou-promovata Middlesbrough, al cărui joc a surprins plăcut în acest debut de campionat. Va fi însă greu pentru Boro să se impună în fața formației lui Ronald Koeman, mai ales în fața fanilor din Liverpool. Hattrick-ul lui Romelu Lukaku de la Sunderland, al treilea cel mai rapid din istoria Premier League (11 minute), a confirmat că Everton e una dintre echipele engleze cele mai în formă în acest moment. De la 19:30, pe Eurosport 1, vom asista așadar la o întâlnire care are toate premisele unui spectacol fotbalistic de excepție.

Rezumatele tuturor partidelor din weekend și avancronica ultimului meci al etapei se face luni, de la 20:30, pe Eurosport, de către Dan Chilom, Costin Ștucan și invitatul special al emisiunii Premier League Magazin.

toggle menu Chelsea – Liverpool este LIVE pe Eurosport 1. Sâmbătă, Manchester City întâlnește Bournemouth