Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice este transmisă duminică noapte spre luni, de la 02.00, la TVR 1 şi TVR HD

Ceremonia de închidere a JO, transmisă duminică noapte spre luni, de la 02.00, la TVR

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice este transmisă duminică noapte spre luni, de la 02.00, la TVR 1 şi TVR HD, informează www.tvr.ro/rio2016.
Jocurile Olimpice se vor încheia cu o petrecere de neuitat, ceremonia de final fiind una inspirată de carnavalul brazilian.Starul internaţional Kygo este anunţat de organizatori a fi unul dintre performerii din cadrul evenimentului.

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Rio este transmisă duminică noaptea, de la ora 02.00, în direct la TVR 1 şi TVR HD şi în reluare luni, 22 august, de la 21.10.

Jocurile Olimpice se vor încheia cu o petrecere de neuitat, ceremonia de final fiind una inspirată de carnavalul brazilian: cu dans, muzică, ritmuri nebune şi cu un spectacol tribut pentru doi mari artişti brazilieni: actriţa, dansatoarea şi interpreta Carmen Miranda (1909-1955) şi arhitectul peisagist Roberto Burle Marx (1909-1994), care şi-a pus amprenta pe celebrul Flamengo Park din Rio de Janeiro şi designer al promenadei mozaic de lângă Plaja Copacabana.

Starul pop internaţional Kygo este anunţat de organizatori a fi unul dintre performerii din cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice. Producător, compozitor şi DJ, muzicianul norvegian de numai 24 de ani va interpreta pe scena de pe Stadionul Maracana hitul lui Carry Me, împreună cu Julia Michaels, în seara în care cade cortina peste cel mai mare eveniment sportiv al planetei.

Kygo a devenit faimos în întreaga lume cu remixul piesei „I See Fire”, a lui Ed Sheeran. De la 16 ani produce muzică şi studiază muzica la universitate, iar în 2014, cariera lui a explodat. După succesul internaţional al single-ului „Firestone”, Avicii şi Chris Martin de la Coldplay i-au cerut să producă remixul oficial pentru melodia „Midnight”.

„Cu siguranţă va fi cea mai mare performaţă a vieţii mele şi un moment de referinţă în cariera mea”, spune Kygo despre prezenţa lui pe Maracana la ceremonia de încheiere a JO.

Artistul este mare fan al sportului şi anunţă colaborarea sa cu noua platformă de conţinut digital – Olympic Channel – programată a fi lansată de Comitetul Internaţional Olimpic tot duminică. Olympic Channel va transmite conţinut original şi evenimente sportive în direct, ştiri şi cele mai bune momente ale competiţiilor sportive, precum şi portrete ale sportivilor de elită.