Ceremonia de aprindere a Flăcării Olimpice a JO de la Pyeongchang, la TVR HD

Ceremonia de aprindere a Flăcării Olimpice a JO de la Pyeongchang, la TVR HD

TVR HD transmite în direct, marți, 24 octombrie, de la ora 12.00, ceremoniile de la situl antic grec Olympia și aprinderea torței Jocurilor Olimpice de Iarnă.

Flacara Jocurilor Olimpice de Iarnă, care vor avea loc la PyeongChang, în perioada 9-25 februarie 2018, va fi aprinsă pe 24 octombrie 2017, la situl antic grec Olympia.

Fastuoasa ceremonie de aprindere a Flăcării Olimpice va avea loc în faţa Templului Herei, vechi de 2.600 de ani, acolo unde au avut loc şi primele jocuri din antichitate și va fi transmisă în direct, de la ora 12.00, pe TVR HD.

Periplul Torței olimpice urmează să se încheie în Coreea de Sud la 1 noiembrie, iar flacăra va străbate 17 orașe, însumând un total de 2.018 km înainte de a sosi la Pyeongchang, unde va marca startul Olimpiadei.

„Cu 107 zile înaintea începerii Jocurilor de iarnă de la Pyeongchang, în Grecia se aprinde flacăra și începe ștafeta Torței Olimpice. Ceremonia care se desfășoară în anticul Templu al Herei, va fi transmisă în direct la TVR HD, mâine de la ora 12.00.

Simbolul care a străbătut mileniile, Flacăra Olimpică, se aprinde pentru a anunța planetei că se apropie Jocurile. Ceremonia va respecta o parte din ritualul antic și, în vechea Olympie, din Peloponez, toată lumea va aștepta momentul când Marea Preoteasă, ajutată de razele soarelui, aprinde focul cu o oglindă parabolică. Jocurile de iarna de la Pyeongchang sunt programate în februarie 2018 și se văd în România la TVR. În istoria întrecerilor olimpice de iarnă românii au câștigat o singură medalie, un bronz, la bob, echipajul Panțuru/Neagoe, în 1968, la Grenoble. Mâine ceremonia începe la ora 12.00 și e în direct la TVR HD”, a spus Alina Alexoi.

Flacăra va avea un rol decisiv în ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, aceasta urmând să ardă pe tot parcursul competiției ce va avea loc în perioada 9-25 februarie 2018.

SClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).