Celebrul rutier Sir Bradley Wiggins va prezenta o nouă emisiune Eurosport dedicată exclusiv Turului ciclist al Franței

Legendarul ciclist Sir Bradley Wiggins s-a alăturat echipei Eurosport pentru a lansa un nou podcast dedicat Turului Franței, în completarea transmisiunilor televizate și acoperirii digitale a celei mai mari curse de ciclism din lume.

 

Seria în patru părți, intitulată The Bradley Wiggins Show, de la Eurosport va fi difuzată în fiecare zi de luni a turului ciclist al Franței, începând cu data de 9 iulie și va fi disponibilă tuturor furnizorilor majori de podcasturi, inclusiv iTunes, iHeartRadio, Spotify, GooglePlay, Audioboom, Stitcher și Deezer. De asemenea, fiecare episod filmat va fi disponibil pentru fanii ciclismului, exclusiv, pe platforma online europort.co.uk.

 

Wiggins, singurul ciclist care a câștigat ambele titluri, mondial și olimpic, pe pistă cât și pe șosea, precum și Turul Franței (încă deține recordul pe pistă pentru 60 minute) va oferi perspectiva sa unică asupra Turului Franței și va realiza cate o avancronică etapelor ce vor decide soarta celebrului tricou galben.

 

Emisiunea va fi găzduită de prezentatorul de radio, celebrul și împătimitul ciclist amator, Adam Green, alături de care în calitate de invitat permanent se va afla ciclista profesionistă, Molly Weaver. Pentru producția acestei emisiuni, Eurosport a lucrat cu firma de producție Muddy Knees Media.

 

„De-abia aștept să intru în studioul Eurosport și să povestesc despre ediția din acest an a Turului. Am concurat de șase ori în Turul Franței, asa ca știu prin ce vor trece rutierii și echipele și sunt nerabdator sa va prezint parerile cu privire la ceea ce se întâmplă pe și în afara șoselei. De-a lungul anilor, Eurosport a fost un partener important pentru ciclism în Marea Britanie cât

 

și în Europa și a dezvoltat o audiență uriașă în rândul fanilor ciclismului. Atunci când mi-a fost propusă această emisiune am sărit de pe canapea de bucurie, așteptând cu nerăbdare să mă implic în producție. Pasiunea mea pentru ciclism e mai mare ca oricând și vreau să o impartasesc cu cei mai înfocați fani ai ciclismului, dar și cu toti iubitorii sportului în general,” a comentat Sir Bradley Wiggins despre cea mai nouă producție Eurosport.

 

Sameer Pabari, SVP, Content & Business Development în cadrul Eurosport a declarat: „Eurosport are o relație îndelungată cu Turul Franței. Am construit o comunitate masivă de fani ai ciclismului prin intermediul acoperirii noastre TV și digitale a acestui sport. The Bradley Wiggins Show este o extensie naturală a ofertei digitale a Eurosport și nu avem nicio îndoială că această serie va fi urmărită de fanii ciclismului, care pot viziona din nou fiecare minut al cursei în direct pe Eurosport Player”.

 

Al doilea Mare Tur al sezonului ciclist este în direct la Eurosport România începând de sâmbătă 7 iulie și până duminică 29 iulie. Ediția cu numarul 105 a Turului Franței va fi prezentată și analizată de comentatorii Emanuel „Manolo” Terzian și Andrei „Jean” Comșa și expertul Alex Ciocan. Aceștia vor continua să își încânte fanii și cu cele două momente speciale de pe pagina de facebook Eurosport România: Rețeta lui Manolo și Minutul lui Ciocan dedicate pasiunilor culinare din fiecare zonă traversată de plutonul ciclist și, respectiv momentelor de interes major din cadrul fiecărei etape.