Cele mai bune strategii pentru ruletă de încercat anul acesta!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Ruleta este unul dintre acele jocuri care există de peste 300 de ani și, totuși, continuă să surprindă și în ziua de azi. Există nenumărate cărți, site-uri web și statistici care încearcă să identifice cea mai de succes strategie pentru ruletă care funcționează dar din păcate, toate ajung la aceeași concluzie: nu există ”cea mai bună” strategie pentru ruletă.

Există vreo strategie care funcționează 100%?

Există un lucru foarte important pe care fiecare jucător de noroc ar trebui să-l ia în considerare. Cazinourile nu sunt naive. Nu vă vor permite pur și simplu să jucați un joc pe bani reali care poate fi învins cu ușurință. Sigur, poți reuși să obții niște învârtiri grozave ale ruletei, dar până la urmă, casa câștigă întotdeauna, chiar și atunci când joci cu cel mai bun sistem de ruletă. Totuși, dacă vrei să te antrenezi la ruletă cu strategiile învățate în acest articol, încearcă să faci rost de un bonus ce îți va oferi oportunitatea de a te juca gratis, dar nu uita să iei în considerare acele cerinte rulaj maxbet pentru a-ți putea retrage câștigurile!

Când vine vorba de ruletă, câteva metode vă vor ajuta să vă creșteți șansele de câștig. Dar nicio strategie de pariere nu va funcționa 100% din timp, asta este sigur. Elementul de șansă în ruletă este mult mai puternic decât în ​​orice alt joc de cazinou. Indiferent dacă jucați într-un cazinou real sau unul online, odată ce ruleta începe să se învârtească, nimeni nu poate prezice rezultatul. Cu toate acestea, așa cum este cazul pentru majoritatea jocurilor de cazinou, dacă plasați un pariu mai mare, șansa dvs. de a câștiga o sumă mare de bani este puțin mai mare.

Cele mai bune strategii pentru ruletă!

  1. Strategia Martingale

În lumea cazinourilor, teoria și realitatea vin cu o discrepanță. Doar pentru că ceva funcționează pe hârtie, nu înseamnă că îți va aduce succes în lumea reală. Acest lucru se aplică perfect sistemului de pariere Martingale. Conform regulilor acestei strategii, trebuie să vă dublați miza de fiecare dată când pierdeți și apoi să reveniți la suma inițială odată ce câștigați.

De exemplu, dacă ați început să pariați și ați pierdut prima mână, ar trebui să pariați dublul sumei pariate runda de va urma. Această tactică se va aplica până veți câștiga, moment în care vă întoarceți să pariați suma de la care ați pornit.

Problema este că dacă vor fi foarte multe runde în care nu câștigați, o să ajungeți la o sumă colosală. Luând exemplul de mai sus, dacă ai pierdut șase runde la rând, ar trebui să mizezi suma inițială dublată de 6 or. Pentru cei care au fonduri mari, limitele cazinoului le stau în cale. La un moment dat, veți atinge pariul maxim și nu mai puteți implementa sistemul cu succes.

  1. Strategia Fibonacci

Sistemul Fibonacci este una dintre cele mai sigure strategii de ruletă, mai ales când o compari cu alte metode precum Martingale. În ciuda faptului că este destul de sigură, Fibonacci  are potențialul de a vă aduce câteva câștiguri semnificative.

Această strategie se bazează pe numerele Fibonacci – o secvență în care următorul număr pe care îl obțineți este egal cu suma celor două anterioare. Secvența arată astfel:

1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 – 377 – 610 – 987

În jocul de Ruletă, sistemul Fibonacci implică pariuri prin adunarea ultimelor două mize pariate. Procedând astfel, poți rămâne cu un profit chiar dacă pierzi mai multe jocuri decât câștigi.

  1. Strategia Paroli

Atunci când folosești sistemul Paroli la ruletă, ideea este să faceți exact opusul a ceea ce faceți când folosiți strategia Martingale: să creșteți dimensiunea pariurilor când câștigați și să le scadeți când începeți să pierdeți.

Cititorii inteligenți dintre voi probabil și-au dat seama deja că această strategie de ruleta necesită sincronizare perfectă. Dacă continui să-ți dublezi pariul și pierzi, vei rămâne fără tot ce ai câștigat plus câțiva bani în plus.

Care este cea mai profitabilă strategie?

Cât de profitabil este un sistem se va reduce în cele din urmă la de câte ori ați câștigat. Aceasta este o experiență personală, deoarece contează ce strategie folosiți cât timpul pe care l-ați petrecut folosind această strategie și mai ales suma pariată. În esență, ambele strategii de ruletă pe care le-am enumerat aici vor fi aliați valoroși și puternici atunci când vă veți decide să jucați la ruletă.

Concluzie

Când căutați o strategie de ruleta pentru a câștiga, rețineți că există un număr nesfârșit de agenți de marketing care doresc să credeți că au cea mai bună strategie de ruleta care vă va permite să câștigați în mod constant.

Este important sa țineți minte că șansele de câștig la ruletă nu se schimbă pentru că utilizați ceea ce credeți că este cea mai de succes strategie, iar casa are întotdeauna un avantaj, indiferent de pariul pe care îl faceți.

Nu spun că nu ar trebui să jucați la ruletă. Este, fără îndoială, unul dintre cele mai distractive jocuri din cazinou, iar câștigurile pot crește semnificativ dacă prindeți o perioadă bună.

Cu toate acestea, majoritatea sistemelor nu îți îmbunătățesc șansele pe termen lung și nu ar trebui să credeți că veți câștiga mai des la ruletă datorită lor.

 

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin