Cele mai bune jocuri Pragmatic Play

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Pragmatic Play este unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori de jocuri ca la aparate, fiind producătorul multora dintre jocurile preferate ale jucătorilor de pretutindeni. Dacă ești în căutarea unui slot nou pe care să-l joci, Pragmatic Play ar putea fi soluția potrivită pentru tine. Nu ai prea multe meciuri azi de urmărit, așa că pariurile sportive pot fi lăsate pe mai târziu. Ca urmare, alege unul dintre jocurile descrise mai jos și poate norocul îți va surâde.

Great Rhino Megaways

Acest slot te întâmpină în junglă cu tema safari, cu simboluri de creaturi precum aligatori, flamingo, hiene și, bineînțeles, un rinocer. Imaginile și sunetele din sălbăticie mențin lucrurile interesante în timp ce învârți rolele.

O caracteristică unică a acestui slot este reprezentată de opțiunile pe care le primești atunci când nimerești patru sau mai multe simboluri de rinocer auriu și declanșezi runda bonus cu rotiri gratuite. Vei putea alege dacă dorești un multiplicator de 1x pentru 15 rotiri gratuite, un multiplicator de 5x la 10 rotiri gratuite, un multiplicator de 10x la 15 rotiri gratuite sau dacă vrei să riști un multiplicator misterios și un număr de rotiri.

Fire 88

Fanii unei experiențe clasice de sloturi vor iubi jocul simplu cu trei role oferit de Fire 88. Un fundal înflăcărat va menține distracția la cote înalte.

Jocul bonus „pick-and-win” cu jackpot îți oferă posibilitatea de a câștiga premii serioase, dacă ești norocos. Câștigul de top este de 888x ori pariul inițial, în timp ce există un al doilea și un al treilea jackpot mai comune care plătesc de la 88x și 38x.

The Great Chicken Escape

Zbori din coteț în acest joc de păcănele cu tematică de fermă de la Pragmatic Play, cu simboluri care prezintă personaje precum găini în timp ce își plănuiesc evadarea din grajd. Un fundal de desene animate și o melodie veselă care cântă la fiecare rotire mențin lucrurile captivante.

Este nevoie să cauți cocoșul wild care poate lua locul oricărui alt simbol pentru a facilita obținerea unei combinații câștigătoare. Dacă nimerești trei sau patru simboluri bonus, vei declanșa funcția bonus de rotire cu premii a jocului și vei avea o șansă la un câștig mare.

Ancient Egypt

Pășește ca un egiptean pe tărâmul faraonilor în acest joc de slot care te trimite în regatul antic al Marilor Piramide. O misterioasă melodie egipteană se aude pe fundal în timp ce învârți cele cinci role, iar printre simboluri apar scarabeii de aur și Cleopatra.

Unii jucători de sloturi pot fi atrași de acest joc pentru volatilitatea sa ridicată. Asta înseamnă că, deși Ancient Egypt nu va plăti la fel de des ca un slot cu volatilitate mai mică, plățile care apar au șansa de a fi jackpoturi mari. Unii jucători preferă acest stil de joc cu risc ridicat și recompensă mare și vor aprecia volatilitatea ridicată a Ancient Egypt.

The Dog House

Iubitorilor de animale de companie le va plăcea să își vadă prietenii blănoși pe rolele de la The Dog House. În timp ce unele sloturi optează pentru o temă serioasă sau chiar înfricoșătoare, noi apreciem cu siguranță sloturile care îți oferă din când în când o experiență mai copilărească și mai trăsnită.

Împreună cu tema amuzantă, vei avea parte de un gameplay grozav atunci când îi dai o șansă slotului The Dog House. O caracteristică care sigur îți va plăcea sunt simbolurile wild care îți oferă și un multiplicator. Atunci când vezi că apare simbolul cușcă, acesta poate lua locul oricărui alt simbol de pe role și îți oferă, de asemenea, un multiplicator x2 sau x3.

Aztec Gems

Fă o excursie în vechiul Mexic pentru a găsi o comoară în Aztec Gems. Cu 50 de linii de plată pe această grilă de 4×3, vei avea o mulțime de moduri diferite de a câștiga în timp ce îți încerci norocul la fiecare rotire.

Pietrele prețioase de culori diferite reprezintă plățile de valori diferite atunci când cauți combinații câștigătoare. Cea de-a patra rolă a acestui slot este, de asemenea, dedicată simbolurilor multiplicatoare care îți oferă șansa de a-ți mări câștigurile. Cu puțin noroc, s-ar putea să ai parte de un bonus de până la 15x.

Wild West Gold

Ridică-te ca un cowboy și plasează-ți pariul pe acest joc de păcănele cu tematica Old West care, dacă ai noroc la pariuri, te va face să călărești spre apus cu câștiguri mari. Simbolurile și fundalul îți oferă scene cu haiduci și cowboy care călăresc în preerie, iar o melodie tematică în stil western se aude în timp ce învârți rolele 5×4.

Acesta este un alt slot cu volatilitate ridicată de la Pragmatic Play, ceea ce înseamnă că ai putea avea parte de câștiguri mari. Premiul cel mare plătește un premiu de 10.000 de ori mai mare decât pariul tău, ceea ce face ca încercarea de a-ți încerca norocul la acest joc să merite.

Concluzie

Așa cum poți observa, oferta de jocuri ale producătorului Pragmatic Play este extrem de valoroasă. În funcție de preferințele personale, poți alege unul sau mai multe jocuri. Acordă atenție RTP-ului și volatilității fiecărui joc pentru a te asigura că ai șanse cât mai mari de câștig.

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin