Cel mai longeviv presedinte implineste 70 de ani!

Nascut pe 4 iulie, de ziua nationala a Statelor Unite ale Americii, Ion Popescu este probabil cel mai longeviv angajat intr-o functie ce poarta aceasta denumire, cea de Presedinte.

Din anul  1977 acesta a ocupat functia de Presedinte de Cooperatie de Consum in zonele Poeni, Silistea, Gratia, Ciuperceni etc. din judetul Teleorman, functie pe care o ocupa si astazi, asta inseamna peste 44 ani vechime in aceasta pozitie, dar in campul muncii din 1971, deci 50 de ani de experienta.

Nu este singura functie de Presedinte pe care o ocupa. Din 1988 este si Presedinte de Onoare al echipei din localitatea de unde provine (Butesti).

Redactia noastra ii ureaza multa sanatate si putere de munca! Dorim sa aducem astfel de exemple in atentia cititorilor pentru ca oamenii ce se mentin in activitate fac un mare serviciu comunitatii prin experienta lor, dar si lor. Isi mentin mintea si trupul sanatos. La multi ani!Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).