Cel mai ieftin bilet la finala Cupei României costă 15 lei

A fost lansat procesul de vânzare a biletelor la finala Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015, programată duminică, 31 mai 2015, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Ambasadorii finalei Cupei, Tudorel Stoica și Ilie Balaci, au dat startul vânzării online în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Casa Fotbalului. Cei doi foști internaționali vor juca și ei pe Arena Națională, în deschiderea finalei, în Meciul de Legendă, alături de alți foști mari jucători ai României. ”Am jucat în cinci finale de Cupa României și este un sentiment extraordinar. Suporterii sunt cei care îi susțin pe jucători în drumul spre un trofeu, iar partida va fi una decisivă, având Cupa pe masă. Ei trebuie să fie alături de echipă pentru că nici Messi, nici Neymar și niciun jucător de clasă al lumii nu ar însemna atât de mult dacă stadioanele pe care joacă nu ar fi pline”, a declarat Ilie Balaci, câștigător de 4 ori al Cupei României. ”Împreună cu Ilie Balaci am avut plăcerea de a juca pe Arena Națională, o vom face și anul acesta în Meciul de Legendă, iar sentimentul e de nedescris. Îmi doresc ca suporterii să vină să vadă și meciul, și stadionul și să fie alături de jucători. Cupa României e un trofeu important, cei care îl câștigă își vor aminti și de victorie, dar și de atmosfera de pe stadion pe care îmi doresc să îl văd plin”, a punctat Tudorel Stoica, învingător în cinci ediții ale Cupei României.Biletele la evenimentul din 31 mai pot fi cumpărate de pe site-urile www.bilete.frf.ro și www.bilete.ro. Fiecare fan poate cumpăra maximum 4 bilete.

Prețurile sunt următoarele:
VIP 1: 250 RON
VIP 2: 150 RON
Tribuna 2 EST, inel 1 central: 60 RON
Tribuna 2 EST, inel 1 periferic: 50 RON
Peluze, inel 1: 15 RON

Finala Ta, Povestea Ta – Dăruiește-i copilului tău o finală!
Finala Cupei României 2014/2015 este promovată sub sloganul ”Finala Ta, Povestea Ta!” și constituie, dincolo de contextul sportiv, o adevărată sărbătoare.

Cupa României, competiția deschisă tuturor, înseamnă bucuria fotbalului! Pe 31 mai, vino împreună cu copilul tău pe Arena Națională și oferă-i o sărbătoare fără egal. A doua zi, pe 1 iunie, este Ziua Copilului, așa că dăruiește-i copilului tău o finală!

Am pregătit special pachetul Family Zone pentru finala Cupei, adică un sector pe Arena Națională în care poți achiziționa bilete la preț redus dacă vii împreună cu copilul tău și ești pregătit să îi oferi amintirea unei finale de neuitat. Mai mult decât atât, înainte de Universitatea-FC Steaua, pe Arena Națională veți putea urmări Meciul de Legendă în care vor fi pe teren foști fotbaliști precum Bogdan Stelea, Ilie Balaci sau Ionel Dănciulescu.

Federația Română de Fotbal a pregătit suporterilor și alte facilități în achiziționarea biletelor! Fanii își pot cumpăra și printa acasă biletele, în varianta e-tickets, fără costuri de transport.
(text și FOTO: www.frf.ro)