România va disputa un meci amical cu Israel la 24 martie

Ce sumă va primi România pentru participarea în Liga Naţiunilor

UEFA a anunţat că suma de 76,25 milioane de euro va ajunge la participantele la ediţia inaugurală a Ligii Naţiunilor, competiţie în care este implicată şi România.

În cazul naţiunilor care vor evolua în Liga C, în care se află tricolorii, suma care îi revine fiecărei echipe pentru participare este de 750.000 de euro.

Fiecare participantă în Liga A va primi 1,5 milioane de euro, cele din Liga B vor primi câte un milion de euro şi celor din Liga D le va reveni câte jumătate de milion.

În plus, câştigătoarele grupelor din cele patru ligi au dreptul la bonusuri care le-ar permite să îşi dubleze suma repartizată pentru participare. Astfel, câştugătoarele din Liga A vor încasa în plus câte 1,5 milioane de euro, cele din Liga B câte un milion de euro, cele din Liga C câte 750.000 de euro şi cele din Liga D câte 500.000 de euro.

Câştigătoarele celor patru grupe din Liga A îşi vor disputa trofeul Ligii Naţiunilor, în iunie 2019. Cele patru selecţionate vor beneficia de următoarele premii: locul 1 – 4,5 milioane de euro, locul 2 – 3,5 milioane de euro, locul 3 – 3,5 milioane de euro, locul 4 – 1,5 milioane de euro.

Conform cifrelor prezentate de UEFA, suma maximă pe care o poate obţine o echipă din Liga A ar fi de 7,5 milioane de euro, pentru o echipă din Liga B ar fi de două milioane de euro, pentru o participantă în Liga C ar fi de 1,5 milioane de euro şi pentru Liga D ar fi de un milion de euro.

Echipa României va juca în Liga Naţiunilor în grupa 4 a Ligii C, din care fac parte şi Serbia, Muntenegru şi Lituania. Tricolorii au programat primul meci în 7 septembrie, pe teren propriu, cu Muntenegru.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).