Cum poate Simona Halep să-şi păstreze locul I WTA

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roma, după ce Madison Keys a declarat forfait înaintea întâlnirii de joi, din cauza unor probleme medicale la spate.

În sferturi, Simona va juca împotriva învingătoarei dintre Sloane Stephens şi Caroline Garcia. Simona Halep a fost finalistă la ultima ediţie a turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Pentru a-şi păstra locul I WTA şi luni, Simona trebuie să joace un tur în plus la Foro Italico faţă de Caroline Wozniacki.

Numărul 2 mondial va evolua, joi, în optimile de finală, cu letona Anastasija Sevastova, locul 20 WTA. Wozniacki a câştigat toate cele trei întâlniri anterioare jucate cu Sevastova, în minimum de seturi.

Dacă va rămâne pe locul I WTA, Halep va înregistra, începând de luni, a XXIX săptămână în această poziţie.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).