Ce invitați va avea emisiunea Business Philosophy și ce teme vor fi dezbătute

Prima ediție a emisiunii Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 19 februarie, de la ora 17:00, îl va avea ca invitat special pe speakerul motivațional, Ciprian Anton, campion și antrenor la tenis în scaun rulant.

În cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei se va dezbate tema campaniilor de responsabilitate socială, cu exemple atât din țară, cât și din străinătate, de asociere a companiilor cu sportivi paralimpici.

Aceste tipuri de campanii vor fi analizate de George Radu, expert Art Design.

Având în vedere că mâine se împlinesc 144 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși, business coachingul Ileana Vlăduț, va vorbi pe marginea acestui subiect.

Terapeuta Ileana Vlăduț, care este strănepoata lui Constantin Brâncuși, va lansa și pastila „Alegeri potrivite„. De asemenea, actorul Victor Yila de la grupul Vouă își va lansa în cadrul acestei emisiuni pastila „Munca la negru„.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).