Stanleybet Mirel Radoi Steaua

Stanleybet: Ce cota are Radoi sa demisioneze?

Dupa egalul dintre Steaua si ASA Tg. Mures suporterii ros-albastrii au cerut la scena deschisa demisia “finului”, Mirel Radoi, astfel ca, bookmakerii Stanleybet au compilat rapid are sunt sansele ca Radoi sa paraseasca echipa daca nu va reusi calificarea in grupele Europa League.

Conform acestora in cazul unui esec in Europa, o eventuala demisie a lui Mirel Radoi primeste o cota de 1.60. Cei care vor miza insa pe o continuitate pe banca Stelei isi pot dubla suma pariata, cota oferita fiind de 2.10. Oferta Completa: https://www.stanleybet.ro/ro/#/event/6011280. Romanii pot paria pe aceasta oferta speciala online, pe www.stanleybet.ro, si in agentiile Stanleybet din Romania.

Prezent pe piața din România încă din 2004, grupul britanic își oferă în prezent serviciile atât în cele 370 de agenții, din aproape 100 de localități În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a perfecţionat continuu oferta de pariuri şi facilităţile oferite clienţilor săi, cultivând divertismentul de a paria într-un mod distinct, care a poziţionat compania drept una dintre cele mai apreciate în piața de pariuri autohtonă.

Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, grupul britanic este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.

Demisie Mirel RadoiClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).