Cazare Caciulata

Zona balneara Calimanesti-Caciulata este foarte apreciata pentru izvoarele minerale, termale and atermale. Situata in zona Subcarpatilor Getici, la 18 km de Ramnicu Valcea si 80 km de Sibiu, este o statiune foarte vizitata. Daca sunteti in cautare de cazare Caciulata, exista oferte pentru cele mai variate nevoi.

Preturile difera in functie de numarul de persoane si numarul de zile in care doriti sa va cazati, tipul de tratament de care aveti sau nu nevoie si daca beneficiati de asigurare. Pentru copiii sub 7 ani cazarea este gratuita, iar la multe oferte de cazare Caciulata se include si bonuri de masa zilnice in valoare de 55 de lei. Anumite pachete oferta si patru tratamente.

Multi pacienti vin la Caciulata pentru a se trata impotriva diverselor afectiuni cronice. Izvoarele minerale au un efect vindecator impotriva afectiunilor la nivelul tubului digestiv, al sistemului nervos si al celui respirator. In functie de nevoi, exista tratamente special dedicate, care au fost deja validate pe parcursul anilor.

Tratamentele se pot face fie prin cura interna, fie prin cea externa. Tratamentele prin cura interna se adreseaza mai ales bolilor de la nivelul aparatului digestiv. Astfel, pacientii care sufera de gastrita cronica, constipatie, colita, ulcer sau au oferit o operatie la stomac se pot trata prin cura interna oferita de un hotel de la statiunea Caciulata.

Tot prin cura interna se trateaza si bolile vezicii sau ale cailor biliare. De exemplu, pacientii care sufera de colecistita, hepatita sau pancreatita cronica sunt deseori trimisi de catre medici pentru a face cateva tratamente si a-si vindeca rinichii.

Cura externa se foloseste mai des si are capacitatea de a trata o serie mai larga de afectiuni. Cele mai intalnite sunt cele de la nivelul aparatului locomotor. Persoanele care sufera de afectiuni reumatice degenerative sau articulate datorate varstei se pot trata aici timp de cateva zile. Apele contin o serie de compusi chimici care vindeca organismul. Printre aceste compozitii chimice se numara:  cele sufluroase, clorate, sodice, calcice, magneziene, bromurate. Aceste izvoare dateaza din 1827 si se spune ca pana si dacii stiau de beneficiile lor.

Cura externa se mai foloseste si in lupta impotriva afectiunilor ginecologice cronice, precum problemele de sterilitate, sindromul ovarian care apare la menopauza si anexite. Tot aici se mai trateaza bolile aparute la nivelul sistemului cardio-vascular si cele de la nivelul cailor respiratorii. Printre cele mai comune afectiuni tratate prin cura externa se numara rinofaringitele, bronsita si astmul bronsic. Ca si varianta de cura externa se folosesc sesiunile la piscina, baile cu aburi, aerosolii si inhalatiile.

Un pachet cu cazare Caciulata plus tratament de o saptamana poate ajunge la 1300 de lei. Cu toate acestea, se recomanda verificarea tuturor informatiilor inainte de a rezerva o oferta de cazare Caciulata si compararea ofertelor. Anumite taxe aditionale pot lipsi din pachet si veti fi nevoiti sa le acoperiti la ajungerea in statiune.

Climatul temperat cu influente continentale, aerul curat si apele termale au oferit turistilor veniti la Caciulata an de an un sejur odihnitor si o sursa extraordinara de energie. Datorita acestor factori de calitate, veti gasi oricand oferte de cazare Caciulata.Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.