Cauți un aparat de sudură calitativ? Vezi gama de produse de la desudura.ro

 

Aparatul de sudură cu arc electric este un instrument utilizat în multe domenii și are rolul de a uni două obiecte din metal. Chiar și cei pasionați de bricolaj au nevoie de acest produs în propria locuință, mai ales dacă dețin și un atelier. Acesta este de un real ajutor în multe situații pentru că unește două obiecte care prin alte metode nu ar fi posibil.

 

Desigur, există pe piață foarte multe modele de aparate de sudură ce au tehnologii diferite de funcționare. În funcție de tipul de material pe care dorești să îl sudezi, la desudura.ro vei putea găsi tot ce ai nevoie.

 

De ce să alegi produsele din magazinul online desudura.ro

 

Desudura.ro este un magazin online ce comercializează produsele de la VELT, un brand recunoscut pe piață pentru calitate și tehnologie. Un magazin care nu doar vinde aparate de sudură și accesorii pentru acestea, ci vine și cu soluții potrivite nevoilor clienților.

 

Dacă alegerea unui aparat de sudura este complicată pentru tine, atunci echipa de aici te va ajuta să alegi pe cel potrivit pentru tine. Astfel că îți oferă consiliere personalizată și toate detaliile de care ai nevoie. În plus, echipa de aici are experiență în domeniu, astfel încât să știe în detaliu ceea ce tu ai nevoie. Mai mult decât atât, dețin și un sediu fizic, unde toate produsele pe care le furnizează pot fi probate pentru a vedea cum funcționează.

 

În acest sens, poți alege din magazinul desudura.ro aparate de sudură cu electrod MMA, cu argon TIG/WIG, cu sârmă MIG/MAG, sau tăiere cu plasmă.

 

La fiecare produs în parte vei găsi descrierea cu toate detaliile pe care ai nevoie să le știi. Mai mult decât atât, tot de aici vei putea alege și anumite accesorii pentru sudură.

 

Ce trebuie să știi atunci când folosești un aparat de sudură

 

Fie că ne referim la persoane care au deja experiență în utilizarea unui aparat de sudură sau de persoanele care utilizează pentru prima dată acest produs, trebuie respectate anumite norme de siguranță. Este absolut necesar ca fiecare persoană să se protejeze corespunzător.

 

În primul rând sunt recomandate măștile speciale pentru protejarea ochilor pentru ca intensitatea luminoasă emisă de arcul de sudură poate afecta vederea. În plus, se utilizează mănuși de protecție, cât și echipament special pentru ca pielea să nu fie expusă.

 

În al doilea rând, este absolut necesar ca înainte de a-l instala sau a efectua orice operație de verificare, acesta trebuie să fie deconectat de la priză.

 

Nu în ultimul rând, un aparat de sudură nu se utilizează la exterior atunci când plouă sau în interior în zonele umede. De asemenea, nu este indicat ca acesta sa fie conectat la o priză fără ca aceasta să nu aibă împământare.

 

Niciodată un aparat de sudură nu se utilizează dacă unele cabluri de izolație prezintă urme de deterioare. În plus, înainte de a lucra cu un aparat de sudură zona de lucru trebuie să fie curățată și să nu prezinte anumite substanțe inflamabile.

 

Până la a pune în aplicare normele de siguranță ale folosirii unui aparat de sudură, caută varianta potrivită de aparat, în cazul tău. Accesează pagina desudura.ro pentru ofertele curente.

 

Date de contact:

 

office@vladicom.ro