BREAKING NEWS
Search

Cât costă un bilet în Vagonul Bistro-Bicicleta-Schi pe ruta București – Brașov

CFR Călători a pus în circulație un vagon special dedicat transportului de biciclete și/sau schiuri, respectiv Vagonul Bistro-Bicicleta-Schi.

Este vorba despre un proiect pilot de reamenajare a unui vagon prototip cu 20 de locuri pentru biciclete sau schiuri, 20 de locuri pentru călători și cu un spațiu bar-bistro.

„Demersurile noastre răspund solicitărilor comunităților de bicicliști de a folosi ca mijloc de transport trenul. În funcție de felul în care va fi primit acest proiect pilot și de numărul solicitărilor din perioada următoare, luam în calcul extinderea lui”, a declarat Iosif Szentes, director general CFR Călători.

Vagonul va putea fi comandat de grupuri care vor să călătorească pe diferite rute cu trenul, transportând în același timp și echipamentul sportiv, în baza unei solicitări trimise pe adresa RelPublic.Calatori@cfrcalatori.ro cu cel 5 zile înainte de efectuarea călătoriei.

„Pe parcursul anului, managementul CFR Călători a avut o serie de întâlniri cu mai multe grupuri și organizații de bicicliști, cu scopul de a identifica soluții potrivite pentru transportul bicicletelor cu trenul, dar și pentru stabilirea unui circuit de soluționare a cererilor tot mai numeroase pentru grupurile organizate, formate din cel puțin 15 bicicliști. În 2016 CFR, Călători a vândut un număr de aproximativ 16.000 de bilete pentru biciclete. Oferta tarifară este flexibilă și va fi calculată pe fiecare solicitare în parte”, menționează sursa citată.

De exemplu, un bilet dus-întors pentru o bicicletă și un pasager dintr-un grup de 20 persoane pe ruta București — Brașov va costa 60 lei, iar pentru București — Constanța — 120 lei.

În prezent, parcul activ al CFR Călători dispune de 14 vagoane destinate transportului de biciclete, care pot transporta 2-8 biciclete/vagon.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).