Cât a câștigat Simona Halep în urma participării la Turneul Campioanelor

În urma participării sale la Turneul Campioanelor, Simona Halep va primi 153.000 de dolari și 500 de puncte WTA.

Simona Halep a învins-o pe americanca Madison Keys cu 6-2, 6-4 și a fost învinsă de Angelique Kerber cu 6-4, 6-2. Dar a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, după ce a fost învinsă, joi, de Dominika Cibulkova (Slovacia), cu 6-3, 7-6 (5), în ultimul lor meci din Grupa Roșie a competiției de la Singapore. Românca a cedat după o oră și 48 de minute în fața numărului opt mondial. Simona Halep a evoluat cu un bandaj la genunchiul piciorului stâng.

Halep, a treia favorită a competiției și numărul patru mondial, părăsește acest turneu după faza grupelor pentru al doilea an consecutiv, după ce în 2014 a jucat finala cu Serena Williams.

Simona Halep încheie sezonul cu trei titluri câștigate, la Madrid, București și Montreal. Pentru Halep urmează acum o vacanţă, după care va începe pregătirea pentru noul sezon. Anul acesta, ea va face pregătirea din decembrie la Adelaide, în Australia, alăuri de Darren Cahill.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).