BREAKING NEWS
Search
Câștigătorii Cupei Curtea de Argeș din cadrul Circuitului Tenis 10 - FR Tenis

Câștigătorii Cupei Curtea de Argeș din cadrul Circuitului Tenis 10 – FR Tenis

Au fost stabiliți câștigătorii Cupei Curtea de Argeș din cadrul Circuitului Tenis 10 – FR Tenis, competiție care s-a disputat La Tenis Club din Curtea de Argeș.
Într-o grupă alcătuită din 5 sportivi în tabloul “Portocaliu” s-a jucat fiecare cu fiecare, câte un tiebreak până la 10. Apoi, primii 4 sportivi au jucat tabloul eliminatoriu, care a fost câștigat de Dinu Frolu.  În tabloul “Verde” au fost 2 grupe de câte 5 sportivi. S-a jucat tiebreak până la 7, iar primii 4 sportivi din fiecare grupă au jucat tabloul eliminatoriu. Pe prima poziție s-a situat Ștefania Bicuț.
Cupa Curtea de Argeș din cadrul Circuitului Tenis 10 este o competiție organizată la cocheta baza sportivă Tenis Club Curtea de Argeș și sprijinită de Dr. Oetker România.


Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).