Stanleybet caâștig Bacău

Câștig fabulos la Stanleybet în Bacău

Un parior din Bacău a avut un profit net de 60.000 de lei, profitând de bonusul  companiei britanice. Revenirea “fotbalului spectacol” , cel din Liga Campionilor, a fost de bun augur pentru un microbist din Bacău care  a investit nu mai puțin de 1.000 de lei, pe un bilet la Stanleybet. Susținut de cotele excelente oferite de compania britanică, băcăuanul a găsit cheia unui câștig fabulos: 61.000 de lei profit net, după achitarea impozitului pe castig de 1%. Practic, biletul câștigător de la Stanleybet a fost obținut cu mult curaj, dar cu emoții minime. Cele două meciuri din Liga Campionilor au ieșit fără probleme (selectia “marchează ambele echipe”, în meciul de la Torino, era realizata încă din minutul 18!), iar 1x, în derby-ul genovez, nu a stat nici el prea mult sub semnul întrebării. Și disputele din Anglia au fost alese excelent de parior – în toate cele patru partide în care a mizat “1 solist”, gazdele conduceau încă de la pauză, iar în meciul Swindon – Bradford, cu selectia “ambele echipe marchează”, scorul era deja 2-1 în minutul 54!

Prezent pe piata din Romania inca din 2004, Grupul britanic Stanleybet isi ofera in prezent serviciile in peste 360 de agentii, din aproape 100 de localitati.
Obiectivul Stanleybet a fost si ramane oferirea celor mai bune servicii de pariere. In cei 11 ani de prezenta in Romania, Stanleybet si-a dovedit profesionalismul, a diversificat in mod continuu oferta de pariuri, a castigat increderea clientilor si a contribuit activ la evolutia pietei de pariuri romanesti.
Cu o experienta de aproape 60 de ani in pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 8 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croatia, Danemarca, Germania, Italia si Romania.