Castig la Stanleybet, cu 10 lei investiti!

Castig fabulos la Stanleybet, cu doar 10 lei investiti!

Ultimele meciuri din grupe, la Cupa Mondială din Brazilia, au adus meciuri interesante, goluri multe, dar si…castiguri incredibile pentru pariorii inspirati, unul dintre aceştia, bucurestean de origine, reusind o performanta rara: a nimerit trei scoruri exacte, din tot atâtea meciuri, pe acelaşi bilet jucat la Stanleybet!

Practic, a investit 10 lei pe un bilet cu factor de multiplicare de peste 6000, iar profitul său a fost de aproape 15.000 de lei! Pentru siguranţă, microbistul a preferat să aleagă un sistem “2 şi 3 din 3 selecţii”, iar dacă ar fi jucat biletul simplu, ar fi avut un câştig de 50.000 de lei! Meciurile de pe bilet au fost toate cu miză pentru echipele de la Mondial, astfel că succesul este cu atât mai important. Prima partidă jucată, Olanda – Chile, cu scor exact 2-0, realizat în minutul 90+2 datorită golului marcat de Memphis Depay i-a adus o cotă de 13.00. Celelalte două meciuri s-au jucat la ora 23:00, fiind programate în aceeaşi grupă. Iar dacă la Camerun – Brazilia, scor 1-4, la o cotă de 16.00, meciul nu i-a dat chiar atât de multe emoţii, cu 2-1 la pauză pentru sud-americani, care au mai înscris de două ori în partea secundă, partida Croaţia – Mexic a fost cu adevărat incredibilă.

Castig CM 2014_240614

Pariorul câştigător a jucat o cotă de 25.00, pe victoria cu 3-1 a mexicanilor, însă în minutul 72 scorul era încă alb. Practic, câştigul ar fi fost de numai 495 de lei, pe celelalte două meciuri. Din acel moment, lucrurile s-au succedat incredibil: Rafa Marquez şi colegii săi au înscris de trei ori în zece minute, iar croatul Perisic a stabilit rezultatul final în minutul 87, spre bucuria inspiratului, dar şi norocosului parior. Desigur că a doua zi, la prima oră, fericitul câştigător s-a prezentat la agenţia Stanleybet din Şos. Olteniţei nr. 10, Bucureşti pentru a-şi ridica fabulosul profit!

Astăzi şi mâine, meciurile finale din ultimele patru grupe de la Cupa Mondială oferă la rândul lor cote excelente, tot la Stanleybet.
Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt acum disponibile în România în peste 350 agenţii, din peste 90 de oraşe. Pe lângă gama variată de pariuri sportive, în agenţiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internaţionale, pe rezultatele diferitelor concursuri, Eurovision, Sanremo, Oscar, Grammy, pe câştigătorii festivalului de film european, pe concursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea României – precum şi pe evenimentele virtuale V-Sports. Stanleybet este pricipalul grup transfrontalier de pariuri în Europa, activând cu peste 2.000 de agenţii şi un număr de peste 3.000 de angajaţi în 8 state europene (Anglia, Belgia, Croaţia, Cipru, Danemarca, Germania, Italia şi România).