Cartea "De la Nadia până azi" a fost lansată la librăria Humanitas

Cartea “De la Nadia până azi: apariția și dispariția zecelui perfect în gimnastică”, lansată în România

Cartea “De la Nadia până azi: apariția și dispariția zecelui perfect în gimnastică”, a scriitoarei americane Dvora Meyers,  publicată în seria Victoria Books a editurii Publica, a fost lansată la librăria Humanitas.

“Nu poţi fi un fan al gimnasticii, fără să fii un fan al gimnasticii româneşti. Pentru mine, care am făcut gimnastică, cea mai mare admiraţie o am pentru gimnastele române, care au un echilibru incredibil la bârnă şi ăsta e unul dintre motivele pentru care iubesc gimnastica românească. Chiar dacă nu am putut veni în România pentru documentare, am încercat să identific motivele declinului gimnasticii româneşti”, a declarat Dvora Meyers.

În cadrul evenimentului a fost prezentat şi un mesaj din partea Nadiei Comăneci. La lansarea de carte au participat, printre alții, Gabriela Szabo și Andreea Răducan.

 

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).