Care e prețul pentru un meci cu David Beckham

Care e prețul pentru un meci cu David Beckham. Licitație în sprijinul cercetării pentru combatere SIDA

Un meci de fotbal în care să joace fostul fotbalist britanic David Beckham a fost vândută pentru suma de 350.000 de euro, la o licitaţie organizată în sprijinul cercetării pentru combaterea maladiei SIDA, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Licitaţia caritabilă a avut loc la o petrecere organizată în cadrul festivalului, în care vedete precum Will Smith, Jessica Chastain sau Uma Thurman  au convins particpanții să sprijine cercetărea pentru combaterea maladiei SIDA.

Diana Ross şi vedete ale muzicii pop precum Nikki Minaj, Rita Ora şi DNCE au cântat la eveniment. Cea mai scumpă licitaţie a fost pentru American Foundation for Aids Research cu o colecţie de rochii, care a fost adjudecată contra sumei de 3 milioane de euro.

Cea de-a 70-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a început pe 17 mai şi se va încheia duminică.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).