Canotca Patzaikin este pregătită pentru piața internațională

La Salonul Nautic 2015, Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 a expus canotca premium, o ambarcațiune care poate concura de la egal la egal pe orice piață internațională, datorită parteneriatului încheiat de curând cu NATURE COLOURS. Canotca, produsul-fanion al mișcării Rowmania, produsă la Tulcea de compania GENEZA, se realizează în prezent într-o variantă superioară, care beneficiază de produsele oferite cu generozitate prin parteneriatul cu Nature Colours.

WEST SYSTEM, fondat în 1995 în SUA, este cel mai vechi și probabil cel mai cunoscut sistem de adezivi epoxy pentru construcția și repararea bărcilor și ambarcațiunilor din lemn.
EPIFANES, brandul cu cele mai bune produse de întreținere pentru ambarcațiuni din Europa și cu unul dintre cele mai utilizate sisteme de acoperiri cu lacuri și culori pentru bărci și ambarcațiuni.
NATURE COLOURS distribuie cele doua branduri în Romania și susține în parteneriat cu Rowmania o calitate superioară a ambarcațiunilor produse sub brandul PATZAIKIN.

GENEZA este atelierul din Tulcea al lui Paul Vasiliu, marangozul care, alături de Ivan Patzaichin, a proiectat canotca, preluând caracteristicile de viteză și dinamism ale canoiei de competiție și meșteșugul constructorilor tradiționali ai lotcii pescărești din Deltă.
Canotca este un produs cu un design unicat, denumit astfel de la lotca, de la care preia materialul, și de la canoe, de la care preia liniile dinamice. Alături de lotca tradițională, canotca poate contribui la promovarea eco-turismului, ca activitate a turismului responsabil, și la creșterea atractivității sporturilor nautice.