Când ar trebui să joci sloturi cu jackpot progresiv?

Când ar trebui să joci sloturi cu jackpot progresiv?

Sloturile sunt deja cele mai populare jocuri de noroc din orice cazino ai alege să îţi testezi norocul. Indiferent că este vorba despre cazinourile fizice sau cele online, oferta de păcănele este una atât de mare încât este imposibil să nu îţi găseşti un joc pe măsura dorinţelor tale.

Şi ai de unde alege, există mii de titluri de asemenea jocuri, titluri care sunt însoţite şi de câteva atracţii speciale, de natură să facă din acel slot un joc extrem de accesat. Una dintre aceste atracţii este existenţa jackpot-urilor progresive, care ajung deseori la sume exorbitante.

Să câştigi cea mai mare treaptă a unui asemenea premiu suplimentar este visul oricărui jucător de păcănele. Dar ca să ai şanse să ajungi acolo trebuie să cunoşti câteva secrete pe care le vom dezvălui în rândurile următoare, aşa că parcurge-le cu atenţie.

Cine plăteşte pentru jackpot-ul progresiv

Orice bonus casino este o ocazie de a pune mâna pe un jackpot de poveste aşa că o asemenea oportunitate trebuie acceptată de fiecare dată. Trebuie doar ca slotul unde vei cheltui acest bonus să aibă ataşat un asemenea premiu şi restul ţine doar de norocul tău.

Şi cu siguranţă că te-ai întrebat adesea cine plăteşte pentru jackpot-ul pe care îl vezi crescând constant în faţa ochilor tăi. Răspunsul este unul cât se poate de simplu, toţi jucătorii care aleg să îşi încerce şansele la acest slot.

O mică fracţie din miza fiecăruia se duce în acest jackpot, aşa că un slot popular va determina întotdeauna un jackpot impresionant ca şi valoare. În fond este şi normal să fie aşa, banii jucătorilor se întorc tot la jucători în final, aşa că nici acest premiu nu face excepţie de la această regulă.

Singura dată când jackpot-ul este plătit de către cazino se întâmplă la lansarea unui joc cu această caracteristică suplimentară. Indiferent de numărul de trepte cu care un jackpot este conceput, el trebuie să pornească de la o sumă iniţială.

Ei bine, această sumă iniţială este depusă de cazinoul care îl oferă şi creşte pe măsură ce acest joc este accesat de cât mai mulţi jucători. Şi aceştia din urmă sunt cei care injectează efectiv bani în jackpot, cu cât mai mulţi jucători cu atât bonusul este mai consistent ca valoare.

Cum funcţionează jocurile progresive

Ideea în sine a unui joc progresiv este una cât se poate de simplă, se pleacă de la o sumă mică şi se ajunge la una atât de mare pe măsură contribuţiei jucătorilor la creşterea acesteia. Regula de aur a unui asemenea premiu este aceea că se acordă aleatoriu, indiferent de miza jucată.

Cu alte cuvinte, slotul care are un asemenea jackpot funcţionează în esenţă ca oricare alt joc de păcănele. Va trebui să apeşi butonul de start, să laşi simbolurile să aterizeze pe ecran şi să vezi dacă se formează combinaţii câştigătoare.

Şi întotdeauna după o combinaţie câştigătoare, se poate să intri în modulul de jackpot, pentru că acesta se activează aleatoriu. Acest lucru înseamnă că ecranul de strat se va modifica şi că va trebui să îndeplineşti cerinţa cerută de acest premiu suplimentar.

Cele mai cunoscute jackpot-uri sunt cele situate pe 4 trepte valorice care au ataşate câte un simbol de carte distinct. Va trebui să respecţi deci cerinţa jocului, să faci acţiunea solicitată şi unul dintre aceste premii va intra în posesia ta.

De obicei, când se oferă 4 trepte de bonus, va trebui să întorci 3 cărţi identice dintr-un număr de 12 care sunt poziţionate cu faţa în jos. În momentul în care vei întoarce 3 cărţi cu acelaşi semn, treapta de jackpot ataşată acestui semn se va descărca în contul tău de jucător.

Şi frumuseţea unui asemenea jackpot constă în faptul că este disponibil imediat pentru un alt jucător norocos. Este adevărat că în acest caz treapta de valoare este una mai scăzută, dar ce mai contează când ai satisfacţia că eşti cu adevărat un jucător pe care hazardul nu îl ocoleşte?

Singura ta problemă este cum să identifici un slot care să aibă ataşat un jackpot progresiv. Există producători de software care sunt renumiţi pentru asemenea jocuri, numele EGT fiind unul de răsunet în această branşă. Indiferent de ce titlu vei alege din portofoliul acestui producător, vei avea garanţia existenţei unui jackpot progresiv.

Dar nu numai acest producător are ataşate aceste premii suplimentare, există şi alţi producători pe care merită să îi creditezi cu încredere. Trebuie doar să accesezi un titlu, să vezi dacă are ataşat un jackpot progresiv şi să speri că îl vei prinde, aşa că nu mai sta pe gânduri şi găseşte-l cât mai repede.

Merită să încerci să iei jackpot-ul?

Dacă te-ai aşezat în faţa unui slot înseamnă că te-a atras în primul rând tematica acestuia şi modul în care simbolurile acestuia o transpun pe ecran. În acest stadiu, ai ales jocul pentru distracţia pe care o oferă dar şi pentru oportunitatea apariţiei unui câştig financiar.

Şi dacă pe lângă câştigurile oferite de tabela de plăţi a slotului jucat mai ai ai acces şi la un premiu suplimentar, de ce să nu speri că îl vei câştiga şi pe acesta? În fond, un jackpot progresiv apare după înregistrarea unui câştig în jocul de bază, aşa că de ce să nu încerci să îl iei şi pe cel suplimentar?

Toată treaba stă în norocul cu care eşti înzestrat ca jucător de la mama natură. Şi acest lucru se va vedea atunci când jackpot-ul se va activa şi vei fi pus în faţa unei alegeri. În funcţie de această alegere vei introduce în casă fie cea mai mică treaptă a jackpot-ului fie pe cea care depăşeşte 1 milion de RON.

Însă indiferent de mărimea unei trepte de jackpot, ideea este că merită să încerci să iei jackpot-ul pus în joc. Eşti în fata jocului preferat, te distrezi la maxim şi ai şi şansa de a câştiga un premiu de neuitat, aşa că nu ezita, fii optimist şi cu siguranţă că jackpot-ul nu te va ocoli.

Concluzie

Dacă ai ales un slot înzestrat cu un jackpot progresiv, înseamnă că eşti un jucător cu experienţă în păcănele. De ce să renunţi la o şansă suplimentară de câştig dacă chiar jocul ţi-o oferă cu atâta generozitate?

Fi deci inspirat, alege jocul cu cel mai mare jackpot progresiv şi apăsă cu încredere pe butonul de start al acestuia. Următorul spin te poate pune în fata jackpot-ului atât de aşteptat, aşa că de ce să nu îţi încerci şansele?