Campionatele Mondiale de Gimnastică vor fi transmise în exclusivitate, până în 2020, de Televiziunea Română

Campionatele Mondiale de Gimnastică artistică, ritmică, acrobatică şi aerobică vor fi transmise în exclusivitate, până în 2020, de Televiziunea Română. Ediţia de la Montreal, la care Nadia Comăneci este ambasador, va fi difuzată din 5 octombrie.

Campionatul Mondial de gimnastică 2017, de la Montreal, se vede la TVR2 și TVR HD. TVR continuă astfel tradiţia difuzării marilor competiţii de gimnastică, iar telespectatorii români îi vor putea urmări, în direct, pe Larisa Iordache, Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu, sportivii noştri care se luptă pentru medalii.

Joi noaptea, de la ora 02.00, la TVR 2 și TVR HD, românii vor putea urmări în transmisiune directă de la Montreal, Finale Masculin Individual compus. Vineri noaptea, de la ora 02.00, gimnastele vor evolua în Finale Feminin Individual compus. Comentează Monica Bucur.

Ambasadorul acestei ediţii este Nadia Comăneci, „zeiţa de la Montreal”, cea care a cucerit prima notă de 10 din istoria gimnasticii, tot la Montreal, în 1976. Telespectatorii de peste Prut vor putea urmări, la TVR Moldova, rezumatele CM de Gimnastică Artistică.

(de Teodor Chiriac)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).