Campioana nationala, Atletico Arad, pe primul loc la Kinder Cup Sport Vision

140 de echipe, printre care si cele mai puternice cluburi din tara la categoria respectiva de varsta, au participat la cel mai puternic turneu al  capitalei, din ultimii ani.

Competitia a inceput cu meciurile categoriei 2007 si s-a incheiat in forta, cu jocurile copiilor nascuti in anii 2009, acolo unde Atletico Arad, campioana en titre a Romaniei, si-a adjudecat  medaliile de aur dupa o finala castigata mult mai greu decat arata scorul, (3-0) impotriva uneia dintre cele mai valoroase echipe din Bucuresti, formatia Sportul Primavera, locul 3 in acest moment in campionatul AMFB, prima serie.

,, A fost un turneu greu, un turneu la care am intalnit echipe cu copii deosebiti, o deplasare in care am putut vedea la lucru echipe extraordinare din Bucuresti, Craiova, Cluj, Ramnicu Valcea, Pitesti, Ploiesti sau Botosani. Multumim organizatorilor pentru implicare si profesionalism”” a declarat Marcel Campian antrenorul de la Arad
Medaliile de argint si de bronz au fost castigate de Sportul Primavera si U CLUJ Luceafarul.
Formatia CFR CLUJ a terminat turneul pe locul al patrulea. FCSB Academy s-a clasat pe locul 5, iar Universitatea Craiova pe pozitia a sasea. Singura echipa care a smuls un egal echipei campioane a fost ACS Juniorul Bucuresti. Din pacate, formatia antrenata de Daniel Gabor a ratat calificarea in grupele play-off, la golabveraj si nu a putut intra in cursa pentru un loc pe podium.

Ca la fiecare editie, sponsorul principal, Sport Vision, a premiat echipele castihgatoare cu rucsacuri, prosoape, bidoane de firma, precum si cuj mingi oferite cluburilor participante.

Echipe de top au ocupat podiumul, la toate celelalte categorii la Kinder Cup Sport Vision:

Cat. 2007
(18 echipe participante)

1. CSA STEAUA
2. Petrosport Ploiești
3. Concordia Chiajna
4. Benfica Bucuresti

Cat. 2008
(30 echipe participante)

1. Luceafărul 2010 Cluj
2. „U” Cluj Luceafărul
3. Prosport Academy
4. FC PLAYER alb

Cat. 2010
(16 echipe)

1. CSJ Craiova
2. FCSB
3. Junior Suceava
4. Prosport Academy

Cat. 2011
(24 de echipe)

1. CS Eforie
2. Luceafărul 2010 Cluj
3. Prosport Academy
4. FCSB

Cat. 2012
(20 de echipe)

1. FCSB
2. Best Boys
3. Dunav Ruse
4. Prosport Academy

Cat. 2013
(8 echipe) 1. FCSB
2. FC Urziceni
3. Isport Vâlcea
4. FCSB rosuClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).