Campanie „Împreună de Paște” dedicată digitalizării transportului din Europa de Est

Sunt peste 200.000 de copii români care merg la culcare flămânzi! Pentru acești copii nevoiași, AQUA Carpatica, IVECO, Yload și Crucea Rosie Romana lansează campania „Împreună de Paște” ce are ca obiectiv o strângere de fonduri în cadrul primului eveniment din România dedicat digitalizării transportului din Europa de Est.
Evenimentul aduce la aceeași masă nume sonore din domeniul transportului și al logisticii din România și din Europa care vor discuta despre viitorul transportului. Tot în cadrul evenimentului va fi lansată prima aplicație de digitalizare a bursei de transport. Toate fondurile încasate din vânzarea biletelor de participare la eveniment, vor fi redirecționate Crucii Roșii Române care va avea mai departe misiunea de a sprijini copiii nevoiași.
În plus, fiecare dintre cei trei parteneri contribuie cu produse sau servicii. AQUA Carpatica oferă pentru această campanie Crucii Roșii Române un camion plin cu apă minerală naturală, IVECO a disponibilizat pentru implementarea campaniei primul camion inteligent S-Way, iar Yload a oferit platforma digitală dedicată transportului.
Cumpără bilet la evenimentul anului în domeniul transportului și vei ajuta un copil care suferă de foame! Techtrans 2021 – Future of transport, 22 APRIL 2021 – https://live.techtrans.ro/techtrans/


Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).