Camelia Potec, simbolul Apei

Un tablou care o reprezinta pe Camelia Potec, presedinta Federatiei Romane de Natatie, a fost creat pentru Marele Bal Caritabil Edelweiss – in beneficiul Hospice Casa Sperantei. Campioana olimpica la natatie simbolizeaza in aceasta imagine unul din cele 5 elemente ale naturii, Apa.

CAMELIA POTEC PESTI
La acel eveniment au fost licitate, în exclusivitate, 6 lucrari realizate in cadrul proiectului Style & Nature, Elements, care i-a avut ca protagonisti pe Dumitru Prunariu, Andreea Raducan, Ioan Nemtoi, Ioan Bolborea, Nicolae Moldovan si Camelia Potec, in ipostaze inedite, fiecare dintre acestia reprezentand un element al naturii.
(foto: Style & Nature – Elements, Camelia Potec by Cosmin Gogu)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).