FC Barcelona are parte de un buget-record în actualul sezon, catalanii bazându-se pe 695 de milioane de euro, cu 2 % mai mult decât stagiunea trecută

Buget record pentru FC Barcelona în acest sezon

FC Barcelona are parte de un buget-record în actualul sezon, catalanii bazându-se pe 695 de milioane de euro, cu 2 % mai mult decât stagiunea trecută, informează www.digisport.ro.

Catalanii anticipează că vor încheia sezonul cu un profit de 21 de milioane de euro. Obiectivul campioanei Spaniei este însă de a termina stagiunea cu un plus de peste 30 de milioane de euro, din venituri obţinute din sponsorizări şi drepturi TV.

Gruparea de pe Camp Nou are ca ţintă să ajungă la un buget de peste un miliard de euro în 2021.

Barcelona cheltuie însă mai puţini bani pentru salarii decât rivala Real Madrid: 390,7 de milioane de euro în actuala stagiune, faţă de 419,3 “galacticii”.

Barca se află pe profit deşi a cheltuit peste 120 de milioane de euro pentru achiziţii în ultima perioadă de transferuri, în care a vândut fotbalişti în valoare de numai 33,5 milioane de euro. (FOTO: http://www.dailymail.co.uk)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).