Bucureștenii întâmpină în weekend trofeul UEFA Champions League, prezentat de UniCredit

Bucureștenii întâmpină în weekend trofeul UEFA Champions League, prezentat de UniCredit

 

UniCredit, Banca Oficială a UEFA Champions League, aduce mai aproape de bucureșteni Trofeul UEFA Champions League, cel mai prestigios Trofeu sportiv din lume. Aceasta este a treia oară când UniCredit aduce Trofeul în România, după ediţiile din 2009 și 2013.

Sâmbătă, 17 septembrie, publicul din București va putea vedea Trofeul în Piața George Enescu, între orele 10:00 și 22:00. Aici, bucureștenii se vor putea bucura de un format nou al Trophy Tour, construit special pentru turneul european, în cadrul căruia România este, în 2016, prima țară. Muzeul de fotbal pe roți este un camion care se transformă într-un spațiu de 200 de metri pătrați de distracție și performanţă sportivă, pe două etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, iar la balconul special amenajat se pot fotografia alături de Trofeu. Bucureștenii se pot fotografia cu Trofeul și duminică, 18 septembrie, în interiorul mall-ului Băneasa Shopping City, în zona fântânii, între 11:00 și 22:00.

Anul acesta, Trophy Tour îi are aproape pe fostul jucător internațional francez, Claude Makélélé, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit și pe legenda fotbalului românesc, Miodrag Belodedici, în calitate de Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit. Ambasadorii vor fi disponibili pentru sesiuni de autografe în prima parte a evenimentelor publice din 17 și 18 septembrie.

“Este cel de-al treilea an în care aducem excelența sportivă mai aproape de publicul din România prin Trophy Tour, după succesul edițiilor din 2009 și 2013 – o inițiativă prin care alimentăm pasiunea pentru fotbal, adânc înrădăcinată în viața de zi cu zi a românilor, dar și ambiția de a ținti succesul și de a ieși întotdeauna învingători. De aceea, ne dorim să oferim românilor posibilitatea de a trăi experiența pe care o oferă Trofeul UEFA Champions League, un adevărat simbol al pasiunii și al competiției, care are puterea de a inspira pe oricine. Noi credem că fotbalul este un carusel de trăiri intense, de la furie și până la fericire pură, la fel cum în viață uneori e ușor, alteori e greu. Noi suntem aici oricând”, a declarat Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare în cadrul UniCredit Bank.

Claude Makélélé este un star al fotbalului francez, care este cunoscut pentru redefinirea rolului de mijlocaș defensiv în fotbalul englez, în perioada în care a jucat la echipa de fotbal Chelsea, când a creat și “rolul Makélélé”. El a câștigat Trofeul UEFA Champions League cu Real Madrid, în campionatul din 2001-2002.
“Am început să joc fotbal pe vremea când eram copil și locuiam în Congo, țara mea natală. De atunci, fotbalul a devenit viața mea și mi-a oferit tot ceea ce am visat vreodată. A trebuit însă să muncesc din greu și să fac sacrificii mari pentru a atinge acest nivel de performanţă. Și, pentru că vorbim despre performanță sportivă, cred că nu există o competiție mai importantă decât UEFA Champions League. Toți jucătorii visează să ridice mult râvnitul Trofeu, iar eu mă număr printre cei norocoși care au făcut asta! Sunt bucuros să am ocazia de a ţine din nou Trofeul în mâini şi de a împărtăși cu publicul român acest sentiment minunat și sunt nerăbdător să împărtăşim impresii despre noul sezon UEFA Champions League cu ocazia acestui eveniment”, a declarat Claude Makélélé, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit.

Miodrag Belodedici este singurul român care a câștigat Trofeul UEFA Champions League de două ori – în 1985-1986 cu Steaua București și în 1990-1991, cu Steaua Roșie Belgrad.

“UEFA Champions League mi-a oferit două victorii majore în timpul carierei mele și mă bucur mult că pot retrăi aceste momente excepționale cu ocazia noii ediții Trophy Tour, adusă în România de UniCredit. Este timpul să transmitem mai departe excelența sportivă tinerelor generații și să promovăm în continuare fotbalul la cele mai înalte standarde”, a declarat Miodrag Belodedici, Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit.

Trofeul ajunge în București după ce a vizitat, în premieră, orașele Iași și Bacău, unde a fost întâmpinat cu entuziasm de câteva mii de persoane. După oprirea din România, Trofeul UEFA Champions League va ajunge în Serbia, Bosnia Herţegovina, Croaţia şi Ungaria.

Cu ocazia acestui eveniment, UniCredit Bank își consolidează poziția de bancă activă în viața de zi cu zi a consumatorilor. De-a lungul anilor, UEFA Champions League Trophy Tour a devenit o tradiție și o modalitate naturală pentru UniCredit de a interacționa cu fanii fotbalului. După succesul edițiilor anterioare din 2009 și 2013, UniCredit a decis să acorde din nou pasionaților de fotbal șansa de a trăi experiența autentică oferită de către Trofeul UEFA Champions League.

Află mai multe despre UEFA Champions League Trophy Tour, realizat cu sprijinul UniCredit, accesând: www.ucltrophytour.com/ro sau urmărind #ucltrophytour pe reţelele sociale.

trophy_tour_bucharest_unicredit