Borussia Dortmund - Real Madrid, în direct la Pro TV, marţi, de la ora 21.45

Borussia Dortmund – Real Madrid, în direct la Pro TV, marţi, ora 21.45

Meciul de fotbal Borussia Dortmund – Real Madrid, care se va disputa în cadrul UEFA Champions League, va fi transmis în direct de Pro TV, marţi, de la ora 21.45, informează www.protv.ro.

Borrusia Dortmund – Real Madrid este una dintre confruntarile clasice din UEFA Champions League, cele doua echipe intalnindu-se maine pentru a 11-a oara in Champions League! Nemtii au 3 victorii, in timp ce Real Madrid are 4 meciuri castigate. Echipa antrenata de Zinedine Zidane nu a castigat niciodata pe terenul celor de la Dortmund, reusind doar 2 egaluri.

In ultimele confruntari, Real Madrid a eliminat-o in sferturi gruparea din Dortmund in 2014, iar Borussia a oprit drumul lui Real spre finala in 2013, eliminand-o in semifinaleClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).